KOOVEE-Kiekkokopla 4-3

 

Tampereen KOOVEE pääsi voiton makuun sunnuntaina Haka 2:ssa. Vieraaksi saapunut Kiekkokopla pelasi yritteliästä jääkiekkoa ja oli kiinni kolmessa sarjapisteessä aina kolmannen erän loppuhetkille saakka. KOOVEE aloitti kuitenkin Pasi Tuomisen ja Tero Kalelan tahdittamana huiman kirin, mistä myös seuralegenda Heino Pulli olisi mielissään. Lopputulos 4-3 (0-1, 0-0, 4-2).

”Kilpa-Veljien” parhaina pistemiehinä esiintyivät Pasi Tuominen 0+3, Tero Kalela 2+0, Juho Saarinen 0+2, Markus Kallio 1+0 ja Joni Mäkelä 1+0. ”Dynamon” maalivahti Niilo Koskinen saavutti voiton ja merkkautti ottelussa 27 torjuntaa.

 

Valmentaja Ville-Joonas Peltola kommentoi ottelua seuraavasti:

– Teemana oli keskittyä pelaamaan selkeää, yksinkertaista jääkiekkoa. Tiedettiin, että vastustaja on yritteliäs ja ennakkoluuloton.

– Tänään oltiin valmiit pelaamaan heti ottelun alusta. Saatiin arvokas voitto ja tärkeät sarjapisteet. Tämä antaa meille uskoa ja voimia ensi viikonlopun vierasreissuun.

– Joukkue osoitti henkistä vahvuutta. Jaksettiin painaa loppuun saakka. Todella sitoutunut ryhmä.

– Noudatettiin sovittuja asioita kentällä. Ei luovutettu eikä turhauduttu edes kolmannen erän tuskan hetkillä.

– Oli vaikea peli meidän maalivahdin kannalta. Niilo Koskinen pitkästä aikaa aloittava molari, suoriutui tänään hyvin.

– Meillä oli omat paikkamme ylivoimapelissä. Samoin 5 vs. 5 -pelissä pystyttiin luomaan maalipaikkoja.

– Tässä sarjassa pitää pystyä pelaamaan 60 minuuttia. Sarjapisteet ansaitaan.

 

Kotijoukkueen tähtipelaajat valmennusjohdon valitsemana:

*** Tero Kalela

** Pasi Tuominen

* Joni Mäkelä

 

KOOVEE matkustaa ensi viikonloppuna kahden ottelun vieraskiertueelle. Lauantaina ”Kilpa-Veljet” kohtaa JHT:n Kalajoella ja sunnuntaina ”Dynamo” on AIK:n vieraana Limingassa. Millä mietteillä alkavaan viikkoon?

– Lähdetään parantamaan omaa pelaamista. Meitä on vastassa kaksi kovaa kotijoukkuetta. Vaikeaan paikkaan joudutaan.

– Tällä hetkellä on vähän haastetta kokoonpanon kanssa. Mahdollisesti avainpelaajien poissaoloja ja sitten on loukkaantumishuolia. Koetetaan kuitenkin jostain raapia kolme kentällistä matkaan.