KOOVEE – KHT 5-3

KOOVEE – KHT 5-3 (1-1 , 1-1 , 3-1)

 

Hivenen nihkeästi sujunutta ottelua kommentoivat pelin jälkeen valmentaja Mikko Manninen ja muutaman viikon tauon jälkeen kokoonpanoon palannut hyökkääjä Tero Pykäläinen.

 

Mikko Manninen oli tyytyväinen kolmeen pisteeseen, vaikka peliesitys ei muuten kaikilta osin vakuuttanutkaan:

14324173_1180683638659098_7251237978375563640_o.jpg

 1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessä tästä pelistä?

– Tosi nihkeä peli, ihan alusta loppuun asti, mutta kumminkin saatiin kolme pistettä tommotteella pelillä raavittua, niin on se ihan hyvä.

 

 1. Jättikö merkkauspelaaminen tänään toivomisen varaa?

– No en mä tiedä oikein, että enemmän ne maalit, mistä ne tuli, niin ne tuli ihan semmoisista kiekollisista virheistä. Sillon on tosi vaikea merkata ketään, kun ei tiedä mitä sillä kiekolla tapahtuu. Aika vähän semmoisia tilanteita tuli, kyllä mä näkisin, että se ihan hyvin toimi.

 

 1. Mitä mieltä olit hyökkäysaluepelaamisesta tänään?

– No toisessa erässä saatiin pitkiä hyökkäyksiä. Mutta ylipäätänsä niin kun hyökkäyspelaaminen, heti kun ruvettiin suoraviivaistaan, niin ruvettiin saamaan maaleja. Kaveri sumputti hyvin siinä puolustusalueella ykkös-kakkosaluetta, niin viivassa oli paljon tilaa. Sitten taas meidän pakkien vedot osui aina ensimmäiseen äijään, niin se oli tosi hankalaa meidän pelata. Tarvittavat maalit pystyttiin kummiskin tekeen. Heti kun suoraviivaistettiin ja pelattiin maalia kohti, niin kyllä se sitten parani.

 

 1. Tänään ylivoimakaan ei ollut ihan niin hyvää, kun mitä se on tässä ollut?

– No ei, se on ihan yksi yhteen ton pelaamisen kanssa, jos viidellä viittä vastaan pelaaminen on noin vaikeaa, niin ei se ylivoimapelaaminenkaan sitten oikein toimi. Siinäkin jäi laukaukset laukomatta ja suoraviivaisuus ja kaikki tommoinen. Mutta hyvä, että pystyttiin viidellä viittä vastaan tekemään kuitenkin maalit.

 

 1. Jos sinun pitäisi nostaa tästä ottelusta jonkun pelaajan esitys esille, niin mitä nostaisit?

– Maalivahti (Lassi Yrjölä) oli hyvä ja tota… En mä tiedä haluanko mä nostaa tosta ketään erityisesti, taas kerran vastustaja on meille tosi hankala ja varmasti tulee olemaan lauantainakin. Ei oikeestaan kellään ollut mikään semmoinen hyvä 60 minuuttia, mutta kummiskin riittävä, ei sieltä kukaan sillain erityisesti paistanut.

 

 1. Miksi sitten seuraavaa otteluanne, joka tosin on vasta vuodenvaihteen jälkeen, kannattaisi tulla katsomaan?

– No kyllähän sitten kun oli tämmöinen vaikea peli, missä ei kukaan noussut esille, niin sitten toi Jimi (Palanto) painaa tommotteen ilmaveivin, että ei nyt ihan hirveesti oo muualla tommoista näkynyt, että se on hienoa, että meillä on tommoisia pelaajia, jotka pystyy jotain tommoista kehitystä tekeen, että se kuvastaa vaan sitä, että näissä peleissä voi sattua ihan mitä vaan. Että sen takia, siihen on toki aikaa siihen vuoden vaihteeseen, mutta kannattaa tulla sinne Nokialle katteleen sitä viimeistä paikallismatsia, siitä tulee varmasti ihan hemmetin hauskaa!

 

 

Haastavaa kautta pelaava Tero Pykäläinen kehui ilmaveivin tehnyttä Jimi Palantoa:

tero-pykalainen

 1. Miten joukkueen peli sujui tänään sinun mielestäsi?

– No aika niihkeetä oli pari ekaa erää, mutta ton rutiinin kautta otettiin voitto tästäkin pelistä, että kolmas erä sitten pelattiin voittavaa jääkiekkoa.

 

 1. Miten oma pelisi sujui tänään?

– No eka erä oli vähän vaikeempaa, kun pari viikkoa tullut nyt huilia, mutta sitten tuli kolmas erä, niin sai jo vähän jalkaakin liikkeelle.

 

 1. Miten kautesi on sujunut tähän mennessä?

– No aika vaikee kausi ollut, että ei oo oikein hirveesti tullut noita pisteitä ja henkilökohtaisia onnistumisia, mutta tärkeintähän on se, että joukkue menestyy. Tällä hetkellä meillä on ihan hyvä putki tossa noin, niin eiköhän jatketa sitä niin hyvä tulee!

 

 1. Jos sinun pitäisi nostaa tähän astisen kauden perusteella joku muu pelaaja, niin kenen esityksiä sinun mielestäsi erityisesti kannattaa seurata?

– No Palannon Jimihän on aikamoinen taikuri, että sitä kannattaa seurata!

 

 1. Miksi teidän pelejä kannattaa tulla katsomaan?

– Vauhdikasta peliä, mennään päästä päähän ja sattuu ja tapahtuu. Tilanteita tulee paljon, että viihdyttävää peliä, vaikka ei välttämättä aina valmentajien silmään niin hyvältä näytäkään, mutta katsojat varmasti tykkää, kun mennään eikä meinata!