KOOVEE – KHT 2-3

KOOVEE – KHT 2-3

(1-1 , 1-1 , 0-1)
Yleisömäärä: 105

 

Karvaaseen tappioon päättynyttä ottelua kommentoi päävalmentaja Jyrki Rantala:

paavalmentaja-jyrki-rantala

  1. Mitä sinulla on päällimmäisenä tästä mielessä?

– No kirvelevä tappiohan tää oli tietenkin että vastustaja pelasi niillä eväillä mitkä niillä oli. Meillä ei tullut niitä tiettyjä pomppuja ehkä, mitä tossa olis vaadittu ja semmoista viimeistä puristusta. Oli kuitenkin riittävä määrä paikkoja ja omassa päässä sitten kuitenkin ei mitään älyttömiä ongelmia. Se 51 torjuntaa vastustajan maalivahdilla, niin yleensä me tehdään enemmän kun kaksi maalia ja tänään ei tehty. Nää on ollut aina tasaisia pelejä tänä vuonna Porin kanssa ja nyt kävi näin.

 

  1. Osaatko sanoa, miksi maalinteko on joukkueelle niin vaikeaa?

– No se tulee se tuska varmaan siitä, kun ei oo sitä onnistumista tullut ja sitten puristetaan ja haetaan liian vaikeeta. Täytyis saada riittävästi laatua siihen maalilaukaukseen, että se ylipäätään voi mennä maaliin, että nyt on välillä ollut liian pehmeetä, että ollaan vaan ”toivotaan, toivotaan”-kiekkoja heitetty sinne ja hyville maalivahdeille ne ei vaan mee.

 

  1. Oliko tässä sitten mitään positiivista?

– No kyllähän loppuun asti yritettiin ja uskottiin ja tietysti noita paikkoja kuitenkin tossa oli. Muutamat virheet kun saatais pois, niitä nyt ei olla saatu, että niitä näyttää nyt vaan tulevan aika ratkaisevissa paikoissa. Ei oo varaa. Perjantaina on sitten taas harjoitukset ja sunnuntaina peli, sitä kautta eteenpäin.

 

  1. Miksi sitä sunnuntain peliä sitten kannattaa tulla katsomaan?

– No nää rupee nää runkosarjan pelit loppuun ja kaikki pisteet on joka joukkueelle tärkeitä ja hyvä tapahtuma tulee kaiken kaikkiaan. Isossa hallissa ollaan ja halutaan kuitata tää peli ja päästä eteenpäin, että se on taas päivä uusi.

 

 

Myös Jyrkin voi nähdä pelaamassa sunnuntaina ALUMNIOTTELUSSA, joka alkaa kello 15:00.