KOOVEE – Ketterä 4-3

KOOVEE – Ketterä 4-3 (3-0 , 0-2 , 1-1)

Tässä ottelussa poikkeuksellisesti päävalmentajana toimineen Mikko Mannisen kommenteista oli luettavissa, kuinka ylpeä hän oli koko joukkueen esityksestä:

valmentaja-mikko-manninen

Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä ottelusta?

– Sairaan kova voitto, tosi iso päänahka meille. 3-0 siihen alkuun, niin valmistautuminen onnistui. Sitä painotettiin, koska joka ikinen peli mitä me ollaan tällä kaudella näitä sarjapelejä alotettu, niin eka kymppi me ollaan oltu ihan huonoja. Nyt sitten lyötiinkö me kolme maalia sitten siihen ekaan kymmeneen minuuttiin. Toisessa erässä vaan näkyi se vastustajan rutiini pelata, että minkä tason pelaajia siä on. Ei me niin huonosti pelattu sitä toista erää, vaikka siinä tehtiin joitakin tyhmiä ratkaisuja, vähän hätäisiä. Sehän oli ihan tieto, että se kaveri tulee siihen toiseen erään ja sehän tuli todella kovaa. Onneksi päästiin siihen kolmanteen erään johdossa, että olihan toi kolmas erä aika semmoista selviytymistaistelua. Kaveri tuli kovaa ja piti kiekkoo. Me pelattiin todella tylyä jääkiekkoa, heitettiin sitä huonoa kiekkoa, paljon pitkiä kiekkoja ja puolustettiin tosi tiiviisti, sitten yhdestä kunnon paikasta päästiin räppäseen 4-2 maali. Se tuli hyvään tilanteeseen, koska kaveri pääsi vähän siihen peliin mukaan, kun meillä kävi pieni nukahdus siinä kavennusmaalissa, ne pääsi siitä keskeltä pamauttaan. Mutta noin laadukkaat joukkueet kyllä noista sit laittaa maaleja. Meidän joukkue oli todella hyvä, että uhrautuvaa pelaamista ja tosi hyvä fiilis päällimmäisenä.

 

Mitä parannettavaa vielä jäi?

– No kyllähän tossa on… Se parannus tulee siinä kun saadaan näitä kokemuksia vielä joukkueena ja näitä pelejä alle. Tossa kun johdetaan selkeesti niin pitäis pystyä pelaan vielä huolellisemmin ja paremmin kiekolla ja tunnistaa niitä tilanteita, että millon me voidaan lähteä rakentamalla liikkeelle ja millon taas meidän täytyy pelata nopeemmin. Toisaalta taas me ollaan hinkattu tosi paljon semmoista pakki-pakki siitä eteenpäin pelaamista ja nyt vaikka meillä ei ollut aikaa siihen, niin me tehtiin sitä silti. Täytyy tunnistaa vielä paremmin niitä tilanteita, että millon pelataan millä tavalla. Tää oli taas vasta neljäs sarjapeli ja täytyy kunnia antaa vastustajallekin. Mä ekassa erässä mietin, että täytyy olla kova porukka, jos jaksaa tota paineistusta koko pelin ja kyllähän ne nyt jaksoi, että oli kyllä todella hyvä joukkue. Niin kun mä sanoin siinä yhdessä haastattelussa, että kyllä kaveri on kova, mutta niin ollaan mekin. Se loppu ei ollut kaunista, mutta pitää kummiskin muistaa, että me tehtiin neljä maalia, kolme ekaan erään, että se oli kaunista peliä sillon. Voitto ansaittiin ihan ehdottomasti.

 

Tuleeko vielä muuta mieleen?

– Mennään näillä. Kai sitä tulee sitten kaikkea mieleen vielä myöhemmin, sitä elää vielä niin paljon tossa pelissä, mutta täytyy olla todella tyytyväinen. Joukkue osoitti todellisen vahvuutensa, että siellä otti äijät ite vastuuta. Oli kumminkin ensimmäinen matsi päävalmentajana tällä tasolla, että oli hienoo että pystyttiin kairaan voitto. Vaikka tästä ei saa pisteitä enää yhtään enempää, että se kolme pistettä ja tieto siitä, että me ollaan nyt Pyry niistetty ja Ketterä niistetty, että me pystytään hyvänä päivänä tässä sarjassa voittamaan ihan joka ikinen joukkue. Siinä ei oo kahta sanaa, että siitä saadaan lisää itseluottamusta taas.

 

 

Myös syntymäpäiväsankari Jonne Riekko antoi omat kommenttinsa ottelusta:

jonne-riekko

Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessä tästä ottelusta?

– Tärkeet kolme pistettä ilman muuta ja hyvällä ilmeellä vielä. Tänään pelattiin joukkueena. Toinen erä oli semmoinen, alettiin vähän liikaa kikkaileen, että sit palattiin kolmannessa erässä siihen omaan tylyyn peliin. Tässä pelissä, tämmöistä kärkijoukkuetta vastaan pitää olla tyly ja puolustuspää pelata hyvin. Tänään kyllä kaikki pelas joukkueelle, sillon peli toimii. Maalivahti pelas meillä tänään hemmetin hyvin, että Niilo oli tosi hyvä!

 

Mikä omassa pelissäsi onnistui erityisesti tänään?

– Se ihan peruspelaaminen, että oman pään kautta on tapana pelata, omissa ei soinut yhtään, mutta se nyt on ihan sama kellä niitä soi, että kolme pistettä joukkueelle niin se on siinä tärkein.

 

Jäikö vielä jotain parannettavaa?

– Joo siinä vähän hätiköitiin toisessa erässä, että otettiin kaveri parilla maalilla mukaan peliin, mutta niitä välillä tulee, mutta kyllä oli niin hyvä peli-ilme, kun paikattiin siihen kolmanteen erään, hemmetin hyvä lopputulos.

 

Haluatko lähettää terveisiä nettisivun lukijoille?

– Joo, tervetuloa halliin vaan, että täällä sattuu ja tapahtuu! Täällä on kaikennäköisiä pelejä, vauhdikasta kiekkoa.

 

 

Tilastot:

Yleisömäärä: 235

00:48 1-0 PALANTO Jimi (SELIMGEREI Waltteri, JÄRVILUOMA Valtteri)
04:10 2-0 KAISLEHTO Sami (AALTO Jouni, MÄKELÄ Joni)
08:32 3-0 YV MÄKELÄ Joni (ANTTILA Janne, ISO-MUSTAJÄRVI Tomi)
27:15 3-1 TENOSALMI Ville (MÄTTÖ Juho, HEIKKILÄ Ville-Oskari)
33:18 3-2 RIPATTI Erno (KALLIO Joni, TENOSALMI Ville)
48:38 4-2 ANTTILA Janne (ISO-MUSTAJÄRVI Tomi, TÖRMÄNEN Antti)
58:15 4-3 IM JALOVAARA Toni (MASLOVSKIS Rudolfs, TENOSALMI Ville)
KOOVEE: KOSKINEN Niilo 14 + 13 + 15 = 42
Ketterä: LIPIÄINEN Santeri 8 + 10 + 8 = 26