KOOVEE – JHT 5-1

Tampereen KOOVEE nappasi maukkaan voiton JHT:stä Hakametsässä sunnuntaina. Tamperelaisten maalinteko oli oikea-aikaista ja omassa päässä viimeisenä lukkona toimi vakuuttavasti pelannut maalivahti Tomi Risteli. Lopputulos KOOVEE – JHT 5-1 (1-0, 2-1, 2-0). Yleisömääräksi Hakametsässä kuulutettiin 307.

Ennen ottelua huomiotiin kotijoukkueen pelaajia merkkipaaluista KOOVEE-paidassa: Jonne Riekko 300 peliä ja Antti Törmänen 200 peliä.

Kilpa-Veljien parhaat pistemiehet sunnuntaina olivat Janne Anttila 2+0, Henri Sandvik 1+1, Mika Niemi 0+2, Mikko Korkiakoski 0+2, Kare Foudila 1+0 ja Kalle Niemenmaa 1+0. Varmaotteinen Dynamo-vahti Tomi Risteli urakoi ottelussa 42 torjunnan edestä.

KOOVEE-valmentaja Mikko Manninen kommentoi ottelua seuraavasti:

– Aika nihkeä peli meiltä tänään. Selkeästi oli vähän patterit loppu, mutta puolustettiin todella hyvin ja oltiin maalipaikoissa teräviä. Ollaan todella tyytyväisiä 3 pisteeseen.

– Vastustajalla oli eilen kova peli ja rosteri kaventunut, niin tiedettiin että kun 4 kentällä pystytään jauhamaan niin jossain kohtaa peli kääntyy meille. Näin sitten kävi 3. erässä.

– Oli todella hienoa katsoa, kuinka joukkue pelasi johtoasemassa sitoutuneesti molempiin suuntiin. Siitä kuuluu kiitos joka jätkälle.

KOOVEE pelaa seuraavan kerran ensi viikonloppuna, jolloin vuorossa on kaksi ottelua: lauantaina Pyry saapuu Haka 2:een ja sunnuntaina Hunters tulee vieraaksi Hakametsään. Minkälaisin miettein alkavaan viikkoon?

– Lauantaina on taas paikallispeli ja ne on aina hienoja kamppailuja, missä voi tapahtua ihan mitä tahansa.

– Sunnuntaina sitten Hunters, jota vastaan meillä ei ollut kummassakaan alkusarjan pelissä mitään palaa joten mielenkiintoinen viikonloppu jälleen tulossa.

SEURAAVAT PELIT

  VS. 

KOOVEE – PYRY // LA 3.2. KLO 14.30 HAKA 2

 

  VS. 

KOOVEE – HUNTERS // SU 4.2. KLO 17.00 HAKAMETSÄ

 

EDELLINEN PELI

  VS. 

5-1