KOOVEE – JHT 4-6

KOOVEE – JHT 4-6

(1-1 , 2-2 , 1-3)

Runkosarjan päätös ottelu ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi viihdyttävyydessään. Tätä vaiherikasta kamppailua kommentoivat päävalmentaja Jyrki Rantala ja kaksi maalia iskenyt Janne Anttila.

 

Jyrki Rantala johdatti joukkueen pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa sitten kevään 2014:

 1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä pelistä?

– No värikäs kaiken kaikkiaan, että vähän varmaan liikaa maaleja molempiin päihin molempien valmentajien mielestä, mutta olipahan sillain ainakin mielenkiintoinen päätös runkosarjalle. Kummallakaan ei sitten ollut panosta, kun aika äkkiä selvis, että pelataan vastakkain, varmaan rupesi näkymäänkin jossain vaiheessa sitten tossa ottelussa.

 

 1. Mitä mieltä olit tuomarilinjasta?

– En mää tiä, kyllä tietysti jos taklaa ja verta tulee, niin kun Sulosen tilanteessa tuli, niin kai siitä jotain olis ollut, mutta taas sitten toisaalta oli Törmäsen mailaan osunut se kasvo tai joku muu ja kypärä kai vähän väärinpäin, niin en mä tiedä. Taas sitä monesti valmentajien kanssa on tossa puhuttu, niin kolme tuomaria vaan on liian vähän tähän sarjaan. Ne ei vaan kerkiä näkemään joka asiaa, että totta kai nekin parhaansa tietysti yrittää. Täytyy toivoo nyt, että Suloselle ei tosta mitään isompaa rangaistusta tuu, että ei kärsitä siitä sen enempää.

 

 1. Mitä mieltä olit teidän maalineduspelaamisesta?

– No kyllä siinä parannettavaa tietysti oli, että hyvä joukkue vastassa ja rokottaa. Meillä oli tietyllä tavalla peli hallussa ja paikat voittaa, mutta nyt ei voitettu ja keskiviikkoon täytyy aikalailla parantaa, lähdetään sieltä voitto ottaan.

 

 1. Teillä tulee JHT vastaan pudotuspeleissä, minkälainen vastustaja se on teille?

– No ihan sarjan kärkijoukkueita, että kakkonen vastaan seiska, niin sehän on 3-0 vastustajalle. Huilataan tossa ensin vähän ja katotaan mitä keksitään. Haastaan lähdetään ja ihan mielenkiintoista sarjaa varmaan odotettavissa.

 

 1. Minkälaisia asioita teidän pitää parantaa keskiviikoksi?

– No varmaan semmonen playoff-pelaaminen, että mitä sä teet tuolla kentällä ja mitä jätät tekemättä niin se on varmaan se isoin asia, ne sitten ratkaisee aikalailla ne pienet asiat sen.

 

 

 

Janne Anttilalla tuli tällä kaudella 350 peliä täyteen KOOVEEN edustusjoukkueessa:

 1. Teit tänään kaksi hienoa maalia, kerrotko ensiksi niistä?

– Joo, eka tuli sen läpiajon jälkitilanteesta, Sulo malttoi pelata suht rauhassa sen tilanteen taakse ja Saarinenko tais vetää ja ripari tuli suoraan mulle ja pääsin vetään suoraan tyhjiin ja sitten toinen tuli alotuksesta suoraan ja pääs kerrankin vetään ja sattu uppoon.

 

 1. Miten oma pelisi muuten meni tänään?

– No aika paljon pakkasta tuli, että pitää vähän parantaa, muuten ihan ok.

 

 1. Oliko sinulla tänään mitään parannettavaa?

– No joo, kyllähän noi maalinjälkeiset vaihdot pitäis pelata tarkemmin, että semmosta.

 

 1. Sinulla tuli tässä kauden aikana 350 peliä täyteen, onko sinun tarkoitus jatkaa pelaamista vielä tämän kauden jälkeen?

– Ei… Katotaan kausi kerrallaan, että sen näkee sitten syksyllä miten tehdään. En oo miettinyt sen pidemmälle.

 

 1. Miten tämä kausi on sujunut osaltasi?

– Se on mennyt suht vaihtelevasti ylä- ja alamäkiä, täytyy olla ihan tyytyväinen.

 

 1. Teillä tulee pudotuspeleissä JHT vastaan, minkälainen vastustaja se on teille sinun mielestäsi?

– No me ollaan pelattu aika hyvin kyllä niitä vastaan vieraissa ja nyt kotona. Tääkin päivä osoitti tavallaan, ettei meillä ole mitään hätää, pystytään voittaan ihan niin kun peruspelilläkin. Otetaan vaan henk. koht. virheet pois, niin eiköhän siitä hyvä tuu.

 

 1. Miksi teidän lauantain kotipeliä kannattaa tulla katsomaan?

– Playoff-kiekkoa ei oo hetkeen pelattu varmaan Haka2:ssa, niin siinä on yksi syy!