KOOVEE-IPK 4-3

Tampereen KOOVEE palasi voittojen tielle sunnuntaina Haka 2:ssa. Vieraaksi saapunut IPK oli odotetun vahva ja vei peliä aika ajoin, mutta Kilpa-Veljet ei suostunut taipumaan. Ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla, missä Dynamon Kim Pettersson pääsi huudattamaan kotiyleisöä. Lopputulos KOOVEE-IPK 4-3 (2-1, 0-0, 1-2, 1-0).

Kilpa-Veljien parhaat pistemiehet olivat Janne Anttila 1+1, Teemu Koskinen 1+1, Jani Leino 0+2, Tero Kalela 1+0 ja Kim Pettersson 1+0. Dynamon maalissa pelannut Niilo Koskinen oli voiton takuumies ja merkkautti ottelussa 32 torjuntaa.

KOOVEE-luotsi Samuli Simula kommentoi ottelua seuraavasti:

– Ensimmäinen kymppi oltiin altavastaajina. IPK:lla pelituntuma eilisen päivän jäljiltä, meillä viikon tauko.

– Ensimmäisellä minuutilla nukahdus omassa päässä ja kaveri iski 0-1. Saatiin tärkeä tasoitus ylivoimalla ja erän loppua kohti koneet alkoivat käynnistyä. Hyvän kulmapelin päätteeksi Janne Anttila ja 2-1.

– Toinen erä oli vaikea. Ei saatu kiekkoja syvään, tuli liikaa menetyksiä keskialueella ja jäähyiltiin. Puolustettiin kuitenkin uhrautuvasti ja tolpat olivat puolellamme.

– Kolmannessa erässä harmittava maali 2-2 vastustajalle meidän yv:n aikana. Jälleen hyvän päätypelin kautta Janne Anttilan vahva nousu maalille ja Teemu Koskinen karat sisään: 3-2. IPK:n tasoitus 3-3:een onnekkaasti kimmokkeen kautta. Päätöserä torjuntojen valossa meidän erä.

– Jatkoajalla Kim Petterssonilta hyvä maalinedustapelaaminen ja tärkeä voittomaali 4-3.

– Kokonaisuutena hyvä peli meiltä. Välillä oltiin puolustuskannalla, mutta taisteltiin nöyrästi. Av onnistui täydellisesti, nollattiin sarjassa eniten yv-maaleja tehnyt joukkue.

– Alkavalla viikolla harjoitellaan huolellisesti ja valmistaudutaan tulevan viikonlopun kahteen tärkeään peliin.

Kilpa-Veljien kolme tähteä valmennusjohdon jakamana:

*** Kim Pettersson: voittomaali, vahva paluu kaukaloon sairastelujen jäljiltä.

** Jani Leino: tärkeitä aloitusvoittoja, nöyrää alivoiman tappamista, pohjusti voittomaalin.

* Niilo Koskinen: pari hyvää venytystä kiekon tielle, muutenkin varmat otteet maalissa.

 

Seuraava ottelu: La 30.1. klo 16.00 Haka 2 // KOOVEE S-Kiekko