KOOVEE-Hunters 4-1

Tampereen KOOVEE päätti Suomi-Sarjakauden 2015-16 kotiottelulla Porvoon Huntersia vastaan sunnuntaina. Ennen ottelua oli selvää, että tamperelaisten kausi loppuu runkosarjaan, kun taas porvoolaiset jatkavat pudotuspeleihin. Asetelmasta huolimatta KOOVEE oli Haka 2:ssa tyly isäntä ja eteni tyylikkääseen kotivoittoon. Lopputulos KOOVEE-Hunters 4-1 (1-1, 0-0, 3-0).

Dynamon parhaat pistemiehet olivat Antti Törmänen 2+0, Janne Anttila 0+2, Kim Pettersson 0+2, Vili-Jesper Koivula 1+0 ja Henri Kallio 1+0. Kilpa-Veljien maalissa pelannnut Niilo Koskinen oli varmaotteinen ja urakoi 38 torjunnan edestä.

KOOVEE2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOOVEE-luotsi Samuli Simula kommentoi ottelua seuraavasti:

– Pystyttiin hienosti nollaamaan eilisen pettymys ja playoffsien luisuminen käsistä. Joukkue osoitti vahvuutensa innostumalla esittämään parastaan, vaikkei pelissä enää meille panosta ollutkaan.

Janne Anttilalle upea merkkipaalu. Näin perinteikkään jääkiekkoseuran kaikkien aikojen paras pistemies on kova saavutus. Se kertoo sitoutumisesta seuraa kohtaan. Anttilalla 10. kausi menossa Dynamossa!

– Hieno sisääntulo A-nuorista nostetulla kolmikolla: Kristian Kause, Aleksi Ojala, Toni Lampo. Näkee, että ovat olleet hyvässä valmennuksessa A:ssa. Varmasti tulevaisuuden pelimiehiä.

– Pelistä ei sen ihmeellisemmin kommentoitavaa. Hyvä, että kyettiin päättämään kausi voittoon ja sitä kautta saada hieman balsamia haavoihin.

Kotijoukkueen kolme tähteä:

*** Janne Anttila / seuran kaikkien aikojen paras pistemies

** Alejandro Salinas Ramirez / jälleen hyvä peli, kamppailee terrierin lailla

* Toni Lampo, Kristian Kause, Aleksi Ojala / uskalsivat tänäänkin pelata rohkeaa kiekollista jääkiekkoa, harmi etteivät aivan saaneet palkintoa hyvistä luomistaan paikoista

 

Tampereen KOOVEE kiittää kuluneesta kaudesta ja toivottaa kannattajilleen ja tukijoilleen mukavaa kevättä!