KOOVEE – Hunters 2-6

Tampereen KOOVEE kohtasi sarjakärki Porvoon Huntersin Haka 2:ssa keskiviikkona. Hunters aloitti väkevästi ja oli ottelussa muutamia jaksoja lukuunottamatta kuskin paikalla loppuun saakka. Tulostaululla 60 minuutin jälkeen oli lukemat KOOVEE – Hunters 2-6 (0-3, 0-1, 2-2).

Dynamon maalintekijöinä kunnostautuivat Jimi Palanto ja Samuli Mäenalanen. Kilpa-Veljien maalissa pelannut Niilo Koskinen merkkautti 46 torjuntaa.

KOOVEE-valmentaja Mikko Manninen kommentoi ottelua seuraavasti:

– 6-2 pataan, eipä siinä paljon seliteltävää ole. Vastustaja oli tänään maalineduspelissä, kamppailussa, takapaineissa ja pelinopeudessa meitä valovuoden edellä.

– Toisessa erässä meillä oli todella hyvä jakso, mutta maalit jäivät uupumaan.

– Kukaan meiltä ei erityisesti loistanut, mutta yrityksen puutteesta ei voi syyttää ketään. Vastustaja oli yksinkertaisesti parempi tänään.

KOOVEE jatkaa viiden peräkkäisen kotiottelun sarjaa lauantaina. Tuolloin vuorossa on kauden toinen paikallispeli, kun Nokian Pyry saapuu Hakametsään. Millä mietteillä kohti lauantain ottelua?

– Analysoidaan ja käydään läpi tämänpäiväinen peli. Lähdetään sitä kautta valmistautumaan lauantain otteluun.

– Todella kova Pyry tulee vastaan. Viime kohtaamisesta jäi niin huono maku suuhun, että joukkue on varmasti valmis taistelemaan ja tekemään kaikkensa voiton eteen.

– Kiihkeä ja hieno paikallispeli tulossa.

SEURAAVA OTTELU

  VS. 

KOOVEE – PYRY // LA 11.11. KLO 16.00 HAKAMETSÄ

EDELLINEN OTTELU

  VS. 

2 – 6