KOOVEE – HCIK 9-2

Mikko Manninen oli upean voiton jälkeen juttutuulella. Tässä hänen kommenttinsa ottelusta.

valmentaja-mikko-manninen

Mitä sinulla on mielessäsi tästä pelistä?

– Alku oli aika nihkee, että ei kyllä voida aina olla noin unessa aina, että kyllä se valmistautuminen pitää olla parempi. Tää oli kolmas peli ja kaikki on alkanut tosi huonosti, mutta se lähti siitä rullaan. Tietenkin aina, olikse yhdeksän maalia, juu yhdeksän maalia se on aina hyvä. Kahteenkymmeneen oli kyllä paikat, että kyllä se maalinteko on vielä vähän vaikeeta. Parannettiin viime viikonlopusta, jäähykuri kun oli, niin oli heti ihan eri peli kun ei istuttu boksissa ihan kokoaikaa. Kyllä tossa vieläkin tulee noita ”oh-hoh”-jäähyjä. Kun ollaan vähän huolimattomia mailan kanssa, niin se antaa aina tuomarille mahdollisuuden viheltää, niin pitäis nekin saada pois. Mutta tota, alivoima oli taas hyvää, että sitä me ollaan saatu kyllä harjotella vähän enemmänkin. Ylivoimalla siihen löytyy kokoajan enemmän ja enemmän, vielä pitäisi uskaltaa ampua enemmän ja luottaa siihen laukaukseen. Sit tulee tommoisia lasereita minkä Jonne laitto siinä sen yhen, sillain että tais vähän itekin pelästyä mikä suoritus se oli. Parannettiin tosi paljon viime viikonlopulta. Tulee ihan eri kaliiperin vastustaja, tulee nyt sitten sunnuntaina, että jos tälläin pelataan niin ei meidän kannata edes lähteä siihen peliin, siitä tulee ihan toisenlainen matsi.

 

Mitä mieltä olit Sami Kaislehdon esityksestä?

– Hyvä pelaaja, huomasi että oli meidän kanssa vaan yhdet jäät vasta vai kahdet jäät, toiset jäät. Kyllä se on aina vähän eri tulla, eri piireihin, mutta kyllä se niin kun parani ja parani. Tais se pari maalia räppästäkin, ihan hyvä meille että pelas kuitenkin. Ihan hyvä esitys.

 

Oliko muita onnistujia?

– No en mä tiedä, se on aina onnistujat ja onnistujat. Tietenkin tommoinen tulos, niin koko joukkue onnistu, maalivahti (Niilo Koskinen) oli taas tosi hyvä. Siinä voidaan se muutama munaus tehdä ja me tiedetään kuitenkin, että se ottaa kahdesta kolmeen isoo torjuntaa per peli. Se on niin kun ihan hirveen tärkeetä, se edesauttaa sitä, että me voidaan pelata rohkeasti, että jos jossain vähän munitaan, niin sitten siellä kuitenkin Niilo ottaa sen. Tietenkin puolustajat, Mälli (Joni Mäkelä) oli todella hyvä, teki pari maalia ja oli semmoinen tosi liikkuva ja energinen. Saarisen Juho, kaks komeeta taklausta ja oli muutenkin tosi hyvä. Koko joukkueelta hyvä suoritus. Täytyy olla tosi tyytyväinen. Ens viikkoa kohti vaan.

 

Mitä parannettavaa ensi viikon peliin jäi?

– Kyllä meidän edelleen pitää puolustuspelaamiseen, puolustuspää pelaamiseen keskittyä, että siellä jäi keskustaan ihan kamalia aukkoja. Että ei voi tommoisia paikkoja jättää, vaikka taas päästiin ihan kohtalaisen kuivin jaloin niistä nukahduksista, mutta vastus kovenee ja tää on pitkä sarja. Sitä puolustus peliä meidän pitää saada tiivimmäksi. Niin kun viisikon etäisyydet, se parani jo, mutta että lähettäis niin kun samassa rytmissä, että välillä pelaa niin kun puolustajat ja hyökkääjät eri peliä, niin se on tosi vaikeeta. Meidän pitää yhdessä lähtee ja on periaatteessa samat aivot ja suoraviivaisempaa se pelaaminen. Sekin helpottaa taas paljon, että Anttila tulee taas mukaan, niin se tuo kanssa siihen hyökkäyspeliin leveyttä lisää. Se on ihan oiva apu meille.

 

Miksi erityisesti kannattaa tulla katsomaan ensi viikon peliä?

– No kyllähän meitä kannattaa aina kattoo. Ei me kummiskaan olla semmoinen, että me vetäydytään poteroihin ja roiskitaan kiekkoo, kyllä me halutaan niin kun pelata. Ja kyllähän se kannattaa sen vastustajankin takia tulla kattoon, niillä on Mestis täysin tavotteena, niin kyllä se on meille hienoo nähdä missä me taas mennään. Pyry-peli oli yksi mikä osotti, mutta sitten taas me ollaan täällä kotona Ketterää vastaan. Kyllä sitä ilman muuta kannattaa tulla katsomaan, itelläkin jo sormet syyhyää päästä näkemään missä mennään.

 

Tilastot:

Yleisömäärä: 155

01:37 0-1 ILTANEN Joonas (HUSKO Ronni, VARHEENMAA Rasmus)
05:33 1-1 YV JÄRVILUOMA Valtteri (AALTO Jouni, SELIMGEREI Waltteri)
15:24 2-1 MÄKELÄ Joni (SELIMGEREI Waltteri)
19:51 3-1 MÄKELÄ Joni (ISO-MUSTAJÄRVI Tomi, AALTO Jouni)
21:43 4-1 MARJAMÄKI Jere (RIEKKO Jonne, NIKKINEN Ismo)
29:00 5-1 YV KAISLEHTO Sami (RIEKKO Jonne, ISO-MUSTAJÄRVI Tomi)
31:12 5-2 YV ILTANEN Joonas (VARHEENMAA Rasmus, VIRTANIEMI Vertti)
37:38 6-2 TÖRMÄNEN Antti (KUMPU Niklas, PALANTO Jimi)
53:16 7-2 RIEKKO Jonne (AALTO Jouni)
55:51 8-2 KOSKINEN Teemu (NIKKINEN Ismo, RIEKKO Jonne)
58:10 9-2 KAISLEHTO Sami (SAARINEN Juho, SELIMGEREI Waltteri)
KOOVEE: KOSKINEN Niilo 9 + 3 + 9 = 21
HCIK: VILJANEN Toni 10 + 13 + 14 = 37