KOOVEE – Haukat 7-5

Tampereen KOOVEE ja Järvenpään Haukat järjestivät maalirikkaan ottelun sunnuntaina Haka 2:ssa. Joukkueet maalasivat vuorotellen lähes tasatahtiin ja lopullista ratkaisua saatiin odottaa aina päätöserän loppuhetkille saakka. 240-päisen kotiyleisön riemuksi KOOVEE oli kuitenkin muutaman maalin parempi ja saavutti kolme sarjapistettä. Lopputulos KOOVEE – Haukat 7-5  (1-1 , 5-3 , 1-1).

Kilpa-Veljien parhaina pistemiehinä esiintyivät Mika Niemi 1+2, Jimi Palanto 1+2, Henri Sandvik 1+2, Mikko Sulonen 1+1, Juho Saarinen 1+1, Kalle Niemenmaa 1+0 ja Jaakko Kerisalmi 1+0. Dynamo-vahti Juha Taponen merkkautti ottelussa voiton ohella 33 torjuntaa.

Voitto oli tamperelaisille kolmas peräkkäin ja sen myötä KOOVEE jatkaa huipputasaisessa sarjassa kuudennella sijalla.

KOOVEE-valmentaja Mikko Manninen kommentoi ottelua seuraavasti:

– Aikamoinen maalintekokilpailu siitä tuli. Hyökkäyspäässä saatiin hienoja onnistumisia, mutta puolustuspelaaminen oli tänään jokaisella osa-alueella heikkoa ja huolimatonta.

– Onneksi kuitenkin tehtiin riittävä määrä maaleja ja saavutettiin voitto ja tärkeät kolme sarjapistettä.

– Jokaiselle kentälliselle tuli hyviä ja huonoja hetkiä. Yksittäisistä pelaajista Mika Niemi suorittaa tasaisesti pelistä toiseen ja näyttää meille esimerkkiä.

– Meidän viisikkohyökkääminen tuotti tänään valtavan määrän paikkoja ja 7 tehtyä maalia on hyvä suoritus.

KOOVEE pelaa seuraavan kerran keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Forssaan. Millä mietteillä kohti FPS-peliä?

– Taas päästään arkena pelaamaan ja hakemaan revanssia.

– FPS on todella urheilullinen ja nopea joukkue. Meidän kohtaamiset ovat aina olleet tunteikkaita ja kovaa kamppailua. Samanlainen peli lienee edessä myös keskiviikkona.

– Lisätään suoraviivaisuutta hyökkäyspelaamiseemme ja palataan puolustamisessa siihen tekemiseen, mikä oli muutamassa aiemmassa pelissä. Saadaan tätä kautta mahdollisuus taistella voitosta.

– Sarjasta on muodostumassa todella tasainen, joten jokaisessa pelissä on arvokkaat sarjapisteet jaossa.

SEURAAVA KOTIOTTELU

  VS.  D-Kiekko

KOOVEE – D-KIEKKO // PE 3.11. KLO 19.00 HAKA 2

EDELLINEN OTTELU

  VS. 

7 – 5