KOOVEE – FPS 4-2

KOOVEE – FPS 4-2

(0-1 , 2-1 , 2-0)
Yleisömäärä: 355

Mainiota kotivoittoa kommentoivat Alumni-ottelussakin pelannut päävalmentaja Jyrki Rantala sekä hienon maalin viimeistellyt hyökkääjä Waltteri Selimgerei.

 

Jyrki Rantala kehui suojattiensa esitystä ja oli iloinen onnistuneesta Alumni-tapahtumasta:

paavalmentaja-jyrki-rantala

 1. Käydään ensin läpi Suomi-sarja ottelua, mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä pelistä?

– No kolme pistettä tietysti, me ollaan joulukuun puolessa välissä se viimeksi saatu. Hyvä peli ja hyvä vastustaja ja meiltä hyvä peli ja tyytyväinen täytyy olla.

 

 1. Mitkä asiat tänään sitten onnistui erityisesti?

– No taistelutahto, ilme ja halu pelata, että vastustaja sytytti ja ittekin tietysti oltiin valmiit. Kaksi maalia omiin ja kaikki ketjut ja pakkiparit pelasi tosi hyvin. Täytyy tosi tyytyväinen olla.

 

 1. Mitä mieltä olit tuomarilinjasta tänään?

– En mä osaa siitä sen paremmin sanoo, että mun mielestä vauhdikas peli, jäähyjä tuli puolin ja toisin, aina nyt voi jossitella jostakin tilanteista, mutta ehkä me nyt kuitenkin oltiin parempia. Siinä mielessä ei se mitään ratkaissut suuntaan tai toiseen.

 

 1. Teillä on ollut kokoonpanossa Santtu Salminen ja Valtteri Peltonen, mitä mieltä olit heidän esityksestään tänään?

– No ihan erinomaisia oli molemmat, että A:lle iso kiitos, että saivat meidän mukana tänään olla ja kova ja fyysinen peli, missä molemmilla oli paikat tehdä maalit ja suoriutui kyllä ihan erinomaisesti. Oon tosi iloinen heidän puolestaan.

 

 1. Oliko siinä muita onnistujia tänään?

– No oli joo, Yrjölä totta kai maalissa hyvä ja kyllä nyt kaiken kaikkiaan, jos aatellaan kautta niin pitkästä aikaa semmoinen, että ei ollut yhtään perässä vedettävää, päinvastoin neljä ehjää ketjua ja kolme pakkiparia, että ei siinä.

 

 1. Olit itsekin tänään pelaamassa Alumni-pelissä, kerro siitä!

– Tai pelailemassa varmaankin… Oli aivan loistava tapahtuma, pitkästä aikaa näki sellaisia henkilöitä, ketä on ollut ittellä valmentamassa tai pelikavereita, joita ei oo saattanut nähdä kymmeneen vuoteen. Täytyy saada tosta jatkuvampi perinne ja hienoo, että polkastiin se nyt pystyyn ja käyntiin, varmaan jäi paljon pelaajia, joiden olis pitänyt olla ja niin päin pois, mutta hieno homma, että saatiin toi alkuun tohon. Oli tosi mukavaa.

 

 1. Miten sinun oma pelisi kulki siinä?

– Jaa… No meillä nelivuotias sano pelin jälkeen, että mä olin surkee, että se nyt varmaan kertoo oleellisen. Hauskempaa ja ehkä enemmän halus sinne vaihtoaitioon kyseleen ja kuunteleen vanhojen pelikavereitten juttuja ja miten menee ja kuinka näin poispäin. Ei se nyt sitten ollut se pääasia, että tuliko siellä tulosta tai ei, tosi kivaa oli.

 

 1. Ketkä sun mielestä sitten oli onnistujia siinä pelissä?

– No Rantasen Eko, Esko on 80-luvulla mua valmentanut ja pelannut Kooveessa 60-luvulla SM-liigaa ja on todellinen rautakoura, teki maalin ja meni meidän muiden mukana. Aivan huikea esitys seittemänkymppiseltä ja vähän ylikin, siinä on monelle mallia, kuinka pidetään ittestä huolta ja meni ihan siinä kun kaikki muutkin, että se lämmitti tosi paljon mieltä. Jortikan Ari tietysti, Henrikssonin Niki, Koskelan Pekka, Branderin Eero, Haleniuksen Risto näitä vanhempia sällejä, niin oli tosi kiva, että olivat mukana. Vuorisen Pertsakin, en tiedä koska on viimeksi ollut luistimilla, mutta oli kun olis keinutellut ikänsä niillä eikä olis mitään taukoo ollutkaan.

 

 1. Osaatko sitten kertoa mitään hienoa kiekkomuistoa pelaajauraltasi?

– Jaa mä toivoisin, että ne olisi edessä vielä, että paljon tässä on kaikenlaista tapahtunut sekä rullakiekossa että jääkiekossa, että en sinällään osaa sanoo. Mutta ehkä Juppalan Hannun kanssa kun aikanaan LeKissä valmennettiin, niin tuli paljon onnistumisia ja nyt sitten istuttiin vierekkäin tuolla kopissa että en mä sinällään tiedä. Mutta edessä toivottavasti vielä ne kuviot, mitä olisi jääkiekon parissa, tavalla taikka toisella mukana.

 

 

Waltteri Selimgerei pelasi mainion ottelun ja pelin jälkeen kehui koko joukkueen esitystä:

waltteri-selimgerei

 1. Teit tosi hienon maalin tänään, kerrotko siitä ensiksi?

– Joo siinä Petro heitti hyvän syötön maalin takaa ja silmät kii ja sinnepäin ja sattu meneen.

 

 1. Miten sinulla muuten kulki tänään?

– Ihan ok.

 

 1. Mitä mieltä olet joukkueen esityksestä tänään?

– Oon tyytyväinen, että kaikki pelas joukkueelle niin kun sovittiin.

 

 1. Onnistuiko tänään joku mielestäsi erityisesti?

– No Harso (Lassi Yrjölä) oli hyvä maalissa ja kyllä kaikki pelas niin kun hyvän pelin.

 

 1. Miten oma kautesi on sujunut tähän mennessä?

– Alku oli hyvä ja sitten tuli pieni loukkaantuminen ja sit vähän vaikee jakso ja toivottavasti nyt alkaa taas kulkeen sitten.

 

 1. Onko sinulla mitään parannettavaa pelissäsi tällä hetkellä?

– On, aina on parannettavaa. Toi fyysinen peli, sitä pitäisi kehittää.

 

 1. Miksi teidän seuraavaa kotipeliä kannattaa tulla katsomaan?

– No se on aina kiva pelata kun on yleisöä enemmän ja toivottavasti voitetaan sillonkin, kun on seuraavan kerran kotona. Tais olla se Pyry-peli seuraava, ne on hienoja pelejä, halliin vaan!

 

TILASTOT