KOOVEE aloitti Suomen Cupin vierasvoitolla

Tampereen KOOVEE oli tyly vieras tänään, kun joukkue kohtasi Kaarinassa paikallisen HCIK:n Suomen Cupin ottelussa. Voitto irtosi lopulta selkein 0-5 luvuin.

KOOVEE sai otteluun lentävän lähdön, sillä jo 19 sekunnin jälkeen nähtiin ottelun avausmaali. Santeri Sillanpää pääsi iskemään ottelun voittomaalin Kalle Hokkasen selän taakse. Ottelu muutoinkin ratkesi jo avauserässä, sillä KOOVEE teki  peräti 4 maalia erän aikana ja kotijoukkueen selkäranka alkoi natisemaan liitoksistaan varhaisessa vaiheessa. Erä oli erittäin rikkonainen lukuisten jäähyjen ansiosta ja varsinaista 5-5 -pelaamista ei paljoa nähtykään.

Toisessa erässä peli aaltoili päästä päähän, mutta ainoastaan KOOVEE onnistui kertaalleen maalinteossa. Isäntien otteetkin alkoivat melkoisesti koventua, mutta onneksi isommilta loukkaantumisilta vältyttiin. KOOVEEn kärsivällisyys oli useasti koetuksella vastustajien aika rumienkin taklauksien vuoksi, mutta melkoisen hyvin pelaajat saivat pidettyä tunteensa kurissa

Kolmas erä olikin sitten jo pelailua ja päätössummerin odottelua. KOOVEE yritti lisämaaleja kyllä tehtailla, siinä kuitenkaan onnistumatta. Maalivahti Lassi Yrjölän nollapeli ei juurikaan päätöserässä ollut edes uhattuna.

Ottelussa nähtiin pari uuttakin pelaajaa KOOVEE-paidassa, sillä hyökkääjät Kim Strömberg ja Eeli Pajuoja esiintyivät ensi kertaa joukkueen riveissä. Kummankaan kanssa ei ole ainakaan vielä sopimusta, kertoi joukkueenjohtaja Juha Järvenpää virne suupielessään.

Päävalmentaja Juha Pajuojan lyhyet kommentit pelistä:

  • Ennen peliä korostettiin alun tärkeyttä ja saatiinkin todella hyvä startti peliin. Erinomainen alku antoi meidän pelaajille itsevarmuutta ja rohkeutta pelata omilla vahvuuksillaan.
  • Pieni kaukalo ja runsaat jäähyt tosin sekoittivat hiukan pelaamista, mutta kokonaisuudessa tämä oli hyvin hoidettu ns. pakkovoitto. Kyllähän tämä ottelu näytti, että jälleen ollaan otettu muutamia askeleita eteenpäin.
  • Tästä on hyvä jatkaa huomenna K-Vantaata vastaan.

KOOVEEn pelaajien pisteet:

Alex Hukki 1+1

Santeri Sillanpää 1+0

Erik Ahopelto 1+0

Valtteri Peltonen 1+0

Niki Huovinen 1+0

Joni Mäkelä 0+1

Erno Hopponen 0+1

Eeli Pajuoja 0+1

Ville Saloranta 0+1

Jaska Ojanperä 0+1

Lassi Yrjölä 28 torjuntaa, ei päästettyjä maaleja

Huomenna vastassa K-Vantaa, ottelu alkaa klo 17 ja paikkana Haka 2.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN KOOVEE VOITTOON!