KOOVEE aloittaa Cup-taipaleen Kaarinasta

Suomen Cupin kolmas kierros on käynnistynyt ja myös KOOVEE aloittaa urakkansa tänään. Joukkue matkaa Kaarinaan, jossa isäntänä toimii HC Indians Kaarina eli HCIK. Isännille tämä on jo toinen ottelu tällä kierroksella, sillä keskiviikkona he hävisivät suurinumeroisesti K-Vantaalle 8-0. Vantaalaiset tulevat puolestaan huomenna Haka 2:seen KOOVEEn vieraaksi.

KOOVEE pelasi viime viikolla kaksi vieraspeliä, joista molemmista tuli tappiot kotiintuomisiksi. LeKille niukka 2-1 tappio ja vahvalle TUTOlle hävittiin 5-0. KOOVEEn peli on kuitenkin peli peliltä parantunut ja on vain ajan kysymys, milloin myös tulosta alkaa syntymään.

Päävalmentaja Juha Pajuojan mietteitä ennen Suomen Cupin pelejä:

  • Ihan tyytyväinen olen joukkueen otteisiin viime viikon vieraspeleissä. LeKi-peli oli ihan voitettavissa, mutta sorruttiin heikkoon ylivoimapeliin sekä viimeistelyyn. Puolustuspelaaminen sitä vastoin onnistui erinomaisesti. Turussa isännät olivat erittäin vahvoja, mutta kyllä meilläkin oli paikkamme. Hyökkäyspelaamisessa onkin eniten petrattavaa, ja siihen olemmekin harjoittelussa tällä viikolla keskittyneet. Samoin opetellaan vieläkin sellaista jatkuvaa pelaamista eli koko vaihdon ajan aktiivisesti peliin osallistumista. Suomi-sarjassa vauhtia ei ollut yhtä paljon kuin näissä Mestis-peleissä, joten sekin on meidän opeteltava.
  • Cupin peleihin lähdetään ihan harjoituspelimielellä eli jatkoon pääsyä ei varsinaisesti tavoitella. Tavoite on olla joukkueena hyvässä iskussa kun Mestis alkaa. Jonkin verran alkaa jo hahmottumaan pakkiparit ja hyökkäysketjut, mutta kyllä niihin vielä variaatioitakin haetaan
  • Meidän ulkomaalaisten pelaajien osalta try-outit on ohi ja nyt käydään jatkoneuvotteluita. KOOVEE on ilmaissut halukkuutensa tehdä sopimukset Pavukin ja Kreganin kanssa, mutta nimiä ei olla vielä saatu papereihin. Kregan joutui matkustamaan vielä kotimaahansa selvitteleen jotain armeijapalvelukseensa liittyviä asioita.
  • KOOVEEn on tarkoitus näissä Cupin otteluissa pelata yleisöä viihdyttävää jääkiekkoa eikä alkaa peruuttelemaan. Olemme eteenpäin askelia ottava sekä luisteleva joukkue, jonka pyrkimyksenä on pelata aktiivista kiekkoa.

Ottelu alkaa tänään klo 18.30 Kaarinan jäähallissa ja seuranta löytyy tällä kertaa sivustolta: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/

Lauantaina kotipeli K-Vantaata vastaa siis klo 17.00 Haka 2-hallissa.

Lippujen hinnat lauantaina:

– 10€ / AIKUISET

– 5€ / ERITYISRYHMÄT ( lapset 12-17 v, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

– LAPSET ALLE 12 VUOTTA pääsevät ilmaiseksi harjoituspeleihin ja Suomen Cupin otteluihin

– Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli käy maksuvälineenä

– Kausikortti ei ole käytössä harjoituspeleissä eikä Suomen Cupin otteluissa

 

Ottelua ei livestriimata.