KJT – KOOVEE 3-1 

​KJT – KOOVEE 3 – 1

(1-1 , 0-0 , 2-0)
Jyrki Rantalan kommentit vaisuhkon ottelun jälkeen:
Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä pelistä?

– No maalinteon vaikeushan siinä on. Yhdellä maalilla harvemmin voittaa näitä pelejä. Meillä oli riittävä määrä paikkoja tehdä voittomaali kautta ratkaista tää peli jo aikoja sitten. Ja kun et tee niin kaveri tekee jossain vaiheessa ja näin kävi tälläkin kertaa.
Mitä parannettavaa tästä vielä jäi?

– No kyllä kai sitä maalintekoo täytyis saada semmoista pelin yksinkertaistamista. Vähän tuntuu siltä että sitä halua kuitenkaan ihan riittävästi ei oo vieläkään siihen maalintekoon ja maalille menoon. Palikat on sillain muodollisesti ja teoriassa kunnossa mutta sit tarvis se yks kaks napsua saada siihen nälkää. Onnistumisia tietysti toi vaatii että nyt siellä on aika monella semmoinen jumi kun ei niitä maaleja ja pisteitä tuu.
Oliko tässä ketään onnistujia/mikä meni hyvin?

– No Riekon Jonne taistelee roolista huolimatta, pelaa missä tahansa paikassa niin homma toimii ja laittaa sata lasiin. Foudila pelas hyvän pelin vähällä peliajalla. Kyllähän siinä siis on paljon parannettavaa ja paljon on rahkeissa. Meillä on maalintekijöitä, mutta ne täytyy nyt vain löytyä ja löytää itte ittensä ja saada semmoinen tietty rentous siihen.
Tilastot:

Yleisömäärä: 35

01:31 1-0 KIRJONEN Joonas (PERTTILÄ Juho, MANUSHIN Paul)

16:30 1-1 ANTTILA Janne (TÖRMÄNEN Antti, MÄKELÄ Joni)

45:06 2-1 TERHO Vikke (PERTTILÄ Juho)

59:59 3-1 YV PERTTILÄ Juho (MANUSHIN Paul, KÄRNÄ Kari)

KJT RÄTY Noora 12 + 15 + 10 = 37

KOOVEE KOSKINEN Niilo 4 + 8 + 14 = 26