Kiekko-Veljet – KOOVEE 2-9

KOOVEE voitti ensimmäisen Suomen Cup -ottelunsa vaikean alun jälkeen selvin numeroin 2-9. Ottelun tunnelmia kommentoi valmentaja Mikko Manninen:

Miltä tuntui pelata Suomen Cupia?

  • Todella hieno fiilis, hienoa että tällainen on saatu järjestymään pitkän tauon jälkeen. Tuo lisäarvoa ja extrabuustia harjoituskauteen.

 

Kuinka hyvänä / Minkälaisena pidät teidän tämän päivän esitystä?

  • Alku oli heikko, saatiin hyvä oppi siitä kuinka valmistaudutaan ja tällaisia kokemuksia me ja erityisesti nuoremmat pelaajat tarvitaan. Toiseen erään kokeneet äijät otti vastuuta ja nuoret seurasi todella hienosti perässä ja loppu oli todella vahvaa pelaamista.

 

Teillä oli tosiaan vähän heikompi alku, osaatko sanoa mistä se johtui?

  • Valmistautuminen ei onnistunut, siitä täytyy ottaa valmennuksenkin vähän omaan piikkiin että ei joukkue ollut heti valmis.

 

Tänään te teitte kuitenkin aika paljon enemmän maaleja kun aiemmissa peleissä, oliko siihen joku erityinen syy?

  • Pysyttiin hyökkäysalueella hyvin kiekossa ja saatiin vastustaja väsymään. Pakit ei heittänyt kiekkoa sokkona ränniin, pelaaja vaihtoivat paikkaa ja pelasivat maalia kohti. Muutenkin kontrolloitiin kiekkoa todella hyvin.

 

Vakuuttiko joku/jotkut pelaajat tässä pelissä erityisesti?

  • Joukkue paransi joukkueena pelaamista.

 

Jäikö siitä sit vielä jotakin selkeää parannettavaa?

  • Kokonaisvaltaisesti täytyy kaiken kehittyä, mikään ei ole lähellekkään valmista. Sitä varten on paljon pelejä että kehitetään pelaamista pala palalta. Paljon pelaajia ensimmäistä kertaa miesten tasolla ja muutenkin uusia pelaajia. Kärsivällisesti rakennetaan ja parannetaan.