KHT – KOOVEE 2-5

KHT – KOOVEE 2-5

(1-0 , 0-2 , 1-3)

 

KOOVEEN voittoputki sai jatkoa, kun se haki kolme pistettä Porista, voitto oli jo viides peräkkäinen. Mainiota onnistumista kommentoivat tyytyväisen oloinen päävalmentaja Jyrki Rantala sekä huikean voittomaalin iskenyt Teemu Toriseva.

 

Jyrki Rantala toivoi tämän päivän hyvän taisteluhengen jatkuvan huomiseen Pyry-peliin:

paavalmentaja-jyrki-rantala

 1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä ottelusta?

– Hyvä voitto, hyvät pisteet, että vaikea peli tää oli taas kaiken kaikkiaan. Vastustaja on tosi sitkeä. Erinomainen maalivahti ja ei meinata millään saada maalia, niin vähän tuli tuskastuminen ja turhautuminen, mutta jaksettiin yrittää ja niitä maaleja rupesi tuleen. Tosi hyvä ja tärkeä voitto.

 

 1. Minkälaista maalineduspelaaminen oli tänään?

– Ei siinä mitään, että ehkä oltiin välillä sitten liian lähelläkin jo, että ei saatu kunnolla niitä irtokiekkoja siitä maalivahdin edestä ja sitten omassa päässä niitä paikkoja ei kauheesti tullut, mutta sitten taas kun tuli, niin oli tosi pahoja, että sillain Yrjölälle tosi vaikea peli varmaan, näin luulisin ainakin. Ihan jees.

 

 1. Mites puolustajien pelaaminen?

– Tosi hyvin, että meillä oli viisi puolustajaa, jotka pelasi isoja minuutteja, niin ihan mallikkaasti, ei siinä mitään.

 

 1. Mihin tämä ottelu ratkesi mielestäsi tänään?

– Varmaan meidän materiaali vähän laajempi kuitenkin siinä oli. Sitten toisen erän viimeisen sekunnin Palannon maali oli tietysti aika käänteentekevä. Jos se olisi tullut vastustajalle, niin olisi ollut taas ihan uusi peli, mutta se tuli meille, niin oli helpompi lähtee siihen kolmanteen erään. Pieniä juttuja, niihin nää yleensä ratkee.

 

 1. Ketkä mielestäsi onnistuivat tänään erityisesti?

– No meidän nelosketju ei oo tosiaankaan pelannut juuri yhtään koko syksynä, että Lindbom, Foudila, Toriseva ihan erinomainen peli. Voittivat vielä pelinsä ja Torisevalta tosi tärkee 3-1 maali (ottelun voittomaali) tais olla siinä ja tosi energistä ja hyvää pelaamista oli siinä. Tosi siinä oli muitakin onnistujia, mutta vaikeeseen paikkaan pojat tuli pitkän tauon jälkeen ja ihan erinomainen peli.

 

 1. Miksi huomista peliä kannattaa tulla katsomaan?

– Jaa’a… Kyllähän tässä nyt paljon tietysti kasvojen pesua on, jos ei muuta, sen 10-2 tappion jälkeen, mikä edellisen kerran siellä oli. Ihan mielenkiintoinen vuoden lopetus meillä. Katotaan nyt ensin vähän, millä kokoonpanolla lähdetään ja sitten koitetaan mahdollisimman tuoreena olla huomenna ja katotaan sitten, että mitenkä siinä Pyryn kanssa käy. Pitää aikalailla miettiä se sapluuna ja systeemi, molemmat kuitenkin tunteen toisensa niin, jos keksittäis vähän jotain uutta ja erikoista, että sitä se ehkä huomenna jollainlailla vaatii, mutta jos meillä on tää sama henki, mikä tässä nyt oli, ja yrittäminen ja tekeminen, niin tulee sitten tulosta tai ei niin siinä mielessä varmaan täytyy olla tyytyväinen, käy siinä sitten miten tahansa. Se nyt vaan on peli muitten joukossa, onneksi! Ei siitä nyt liian isoa numeroa tarvii tehdä, menee ylitte sitten taas kaiken kaikkiaan. Ihan hyvä sitä huomista aatellen, että ollaan ihan varmaan valmiita kyllä pelaan.

 

 

Vaihtelevaisen alkukauden pelannut Teemu Toriseva teki tänään kauden avausosumansa KOOVEE-paidassa ja vasta toisen maalin koko urallaan tällä tasolla:

teemu-toriseva

 1. Teit tänään tosi hienon voittomaalin, kerro siitä.

– Joo, siinä saatiin hyvä paine annettua sinne kaverin päätyyn, sitten se kiekko pomppi jotenkin siihen keskelle ja Mikko (Lindbom) heitti hyvän siihen lapaan ja pääsin siittä vetään sitten täysillä. Hyvä että meni sisään!

 

 1. Miten oma pelisi sujui tänään muilta osin?

– Ihan ok se meni, että ei tullut suurempia virheitä ja oltiin aika paljon siellä hyökkäyspäässä ettei omassa päässä, että hyvä näin.

 

 1. Miten kautesi on muuten sujunut tähän mennessä?

– Se on vähän kaksijakoisesti mennyt, että välillä on tullut hyviä pelejä ja sitten on tullut huonoja pelejä, mutta hyvä näin, että nyt tuli taas hyvä peli.

 

 1. Sinulle ei ole kai ihan kauheasti pelejä kertynyt tällä kaudella?

– Ei oo, että vähän siellä kakkosen mukanakin käyty välillä. Hyvä, että jossain pääsee pelaan edes.

 

 1. Minkälaista tähän peliin sitten oli lähteä pelaamaan, kun alla ei ole kauheasti pelejä?

– Kyllä siihen vaan yrittää ladata niin kun kaikkensa, että tulee sitten yksi vaihto tai kymmenen vaihtoa.

 

 1. Mitä mieltä olit sitten joukkueen esityksestä tänään?

– Se oli pirtee, että meillä oli paikkoja tehdä useampikin maali, mutta kaverilla oli hyvä veskari ja heittäytyi aika hyvin. Pääasia, että nyt saatiin kolme pistettä siittä, se nyt on tärkein tässä vaiheessa.

 

 1. Jos sinun pitäisi nostaa jonkun muun pelaajan esitys esille tämän päivän pelistä, niin kenet nostaisit?

– Kyllä Palannon Jimi teki hyvän maalin siihen toisen erän loppuun, että vähän helpotti ja toi vähän henkeä lisää. Toki myös Foudilan Kare ja Lindbomin Mikko, niin ne pelasi siinä mun vierellä, oli mukava pelata.

 

 1. Miksi sitten huomista peliä kannattaa tulla katsomaan?

– Paikallispeli! Ne on aina kuumia pelejä, että sinne vaan!

 

Tilastot:

Yleisömäärä: 47

12:10 1-0 LEHTONEN Jussi (PALONEN Niko, LEHTINEN Juha)
35:40 1-1 YV KUMPU Niklas (KAISLEHTO Sami, KORKIAKOSKI Mikko)
39:59 1-2 PALANTO Jimi (TÖRMÄNEN Antti, HAAPANEN Markus)
42:47 1-3 TORISEVA Teemu (LINDBOM Mikko)
46:59 2-3 YV JALAVA Jesse (VALLI Atte, LEHTINEN Juha)
48:14 2-4 ANTTILA Janne (HAAPANEN Markus, MÄKELÄ Joni)
59:55 2-5 ANTTILA Janne (KAISLEHTO Sami, PALANTO Jimi)
Torjunnat:
KHT:
LEHTI Niklas 24 + 24 + 16 = 64
KOOVEE:
YRJÖLÄ Lassi 6 + 6 + 8 = 20