JHT-KOOVEE 4-2

 

Tampereen KOOVEE kärsi niukan tappion Kalajoella lauantaina. Tamperelaiset olivat kaukalossa hyvällä asenteella ja joukkue taisteli voitosta loppuun saakka. Lopputulos tällä kertaa JHT-KOOVEE 4-2 (0-1, 1-0, 3-1).

Kilpa-Veljien näkyvin oli kahden maalin Tero Pykäläinen. Dynamon maalivahti Niilo Koskinen torjui ottelussa 35 kertaa.

Päävalmentaja Samuli Simula kommentoi ottelua seuraavasti:

– Tänään molemmat joukkueet puolustivat tarkasti. Kumpaankaan päähän ei tullut yhtään selkeää yv-hyökkäystä ottelun aikana.

– Kokonaisuutena yksi kauden parhaista peleistä meiltä. Joukkue oli jäällä hyvällä asenteella ja laitettiin kaikki likoon. Harmi vaan, ettei esitys riittänyt sarjapisteisiin tänään.

– Ensimmäinen erä oli meiltä paras. Ei annettu kaverille yhtään selkeää maalipaikkaa. Meillä sen sijaan paikat 2-3 osumaan. Saatiin pitkiä hyökkäyksiä ja painetta vastustajan maalille. Tero Pykäläinen iski maalin edestä 0-1.

– Toiseen erään tilanteet tasoittuivat. Kummallakin paikkoja muutamaan maaliin. JHT pääsi tasoittamaan irtokiekosta toisella yrittämällä. Erätauolle tilanteessa 1-1.

– Kolmas erä mielestäni meidän hallintaa. Saatiin edelleen pitkiä hyökkäyksiä, mutta kaverilla muutama vaarallinen tilanne. Tero Pykäläinen maalasi 1-2 hienolla yksilösuorituksella. Ei päästy kauaa juhlimaan, kun vastustaja tasoitti rystyltä maalin edestä. JHT pääsi johtoon hieman onnekkaalla pompulla, missä viivaveto päätyi tyhjälle takatolpalle. Yritettiin lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta kaveri sinetöi ottelun 4-2.

– Peli-ilme oli tänään timanttia. Oltaisiin ansaittu tänään enemmän, mutta ei auta. Nyt aloitetaan valmistautuminen huomiseen AIK-peliin.

Valmennusjohdon jakamat kolme tähteä:

*** Tero Pykäläinen / Kaksi maalia, nöyrää pelaamista kahteen suuntaan

** Teemu Toriseva / Ensimmäinen peli isommassa roolissa, vastasi huutoon, energistä ennakkolulotonta ja rohkeaa peliä

* Severi Konttinen / Hyvää työtä Pykäläisen ja Torisevan ketjussa: taklaa, riistää ja raastaa