Hunters-KOOVEE 7-6 VL

Tampereen KOOVEE vieraili Porvoossa perjantaina. Väkevästi aloittanut kotijoukkue Hunters näytti menevän menojaan ja johti ottelua kahden erän jälkeen 5-1. ”Kilpa-Veljet” ei kuitenkaan suostunut luovuttamaan, vaan pystyi punnertamaan ottelun tasoihin ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Ottelun ratkaisu nähtiin voittolaukauskilpailussa, missä Hunters oli parempi. Lopputulos Hunters-KOOVEE 7-6 VL (3-1, 2-0, 1-5, 0-0).

”Dynamon” parhaat pistemiehet olivat Jaakko Kerisalmi 1+2, Teemu Koskinen 1+1, Niklas Kumpu 0+2, Vili-Jesper Koivula 1+0, Antti Törmänen 1+0, Jani Leino 1+0 ja Jonne Riekko 1+0. KOOVEE-vahti Ville Nieminen torjui ottelussa 32 kertaa.

Koovee.org haastatteli päävalmentaja Samuli Simulaa ottelun jälkeen.

– Aloitettiin ottelu tosi heikosti. Hävittiin jokainen kaksinkamppailu ja oltiin ottavana osapuolena. Oli onni, että erätauolle mentiin vain kahden maalin takamatkalta.

– Joukkue heräsi toiseen erään taistelemaan. Hallittiin tapahtumia ja saatiin tilanteita kaverin maalille. Sitten tuli kuitenkin harmittava Jaakko Kerisalmen korkeasta mailasta hyökkäyspäässä aiheutunut 2+2 minuuttia. Hunters teki yhden yv:llä ja kerran vielä ennen erän päättymistä. Tauolle jouduttiin tilanteessa 5-1.

– Kolmanteen erään laitettiin all in ja saatiin hyvä kiri aikaiseksi. Vietiin peliä vielä paremmin kuin toisessa erässä. Kolmen yv-maalin avulla onnistuttiin taistelemaan peli tasoihin ennen täyttä aikaa.

– Jatkoerässä ei oikein tapahtunut mitään. Rankkareissa ei onnistuttu kertaakaan ja tällä kertaa mukaan saatiin 1 sarjapiste.

– Joukkueelta hieno nousu neljän maalin takaa tasoihin. Harmittaa, että se ensimmäinen erä oli meiltä niin heikko. Ilman epäonnista Kerisalmen jäähyä olisimme melko varmasti päässeet aiemmin tasoihin ja mahdollisesti ohi.

– Onnistujia tänään oli voimahyökkääjä Severi Konttinen: kovaa työtä alivoimalla ja tuo omalla aktiivisuudellaan energiaa kaukaloon.

– Nuoret Vili-Jesper Koivula ja Waltteri Selimgerei olivat myös pelipäällä. Koivulalta hieno maali ensimmäiseen erään ja Selimgereiltä maailmanluokan tarjoilu Jani Leinon maaliin.

– Nyt huilataan viikonloppu ja vietetään itsenäisyyspäivää. Maanantaina palataan jäälle ja aloitetaan valmistautuminen keskiviikkoiseen VG-peliin.