Heino Pulli -muistoturnauksen jälkitunnelmia

KOOVEE – HCIK 7-4

S-Kiekko – KOOVEE 5-4

KOOVEE – VG-62 7-0

 

KOOVEE jäi toiseksi Heino Pullin muistoturnauksessa, päivän saldoa yhteen kokosi valmentaja Mikko Manninen:

  1. Mitä tästä päivästä jäi käteen?
  • No aika paljonkin jäi käteen, hirvee info pelaajista. Saatiin kolme hyvää matsia, nähtiin vähän missä noi Suomi-sarjajengit menee. Aika vaihtelevaa se tossa oli mutta on oltava tyytyväinen tohon loppuun, miten jätkät ton viimeisen hoiti. Paljon pelejä, niin osalla varmasti väsymyskin painoi, vielä kun eilenkin oli kova peli. Mutta infoa saatiin pelaajista ihan hirveesti.

 

  1. Miten tyytyväinen olet tämän päivän esityksiin ja joukkueeseen tässä vaiheessa?
  • Niin, kyllähän tossa on jätkiä, jotka antaa näyttöpaikkoja vielä, että en mä tiedä voiko tässä vaiheessa vielä olla tyytyväinen. Kyllä tänään paistoi vähän jotenkin joukkueesta, että se tunne puuttui tosta. Se oli vähän virkamiesmäistä eikä oikein syttynyt. Kyllähän pelkkä toi turnausvoitto, kun tää on kuitenkin semmoinen, kun on Heino Pullin muistoturnaus, kunnioitetaan vanhaa pelaajalegendaa, niin kyllä vähän niin kun harmitti, ettei saatu sitä tunnetta tonne jäälle ja sitten ei sitä turnausvoittoa saatu. Mutta se tyytyväisyyden suurin anti oli siinä, että nähtiin niitä pelaajia, miten ne pystyy näitä Suomi-sarjajoukkueita vastaan pelaamaan.

 

  1. Minkälaisia asioita te sitten painotitte tänään?
  • Niin tossa on aika vaikea painottaa, mutta sitä meidän omaa perustekemistä, niitä asioita mitä ollaan harjoteltu, sitä me painotettiin. Sitä me yritetään kokoajan kehittää ja niitä asioita pitäisi siellä näkyä ja välillä niitä näkyy ja välillä peli kulkee vähän paremmin ja sit jos ei näy, niin sit ei peli kulje. Tietenkin toi vaikuttaa että toi kokoonpanokin vaihtui joka peliin, niin siinä ei ollut ihan ketjukokoonpanoja. Mutta niitähän tässä painotetaan niitä harjoiteltuja asioita.

 

  1. Minkälaisia asioita teidän pitää vielä parantaa ennen kauden alkua?
  • Ihan joka ikistä asiaa, mikä liittyy tohon pelaamiseen, mutta kyllä se tärkein juttu on se, että on se sitten harjoituspeli tai ihan mikä tahansa peli, niin joka kerta kun toi pelipaita vedetään ylle, niin sillon pitäisi olla se lataus ihan tapissa ja yritteliäisyys myös. Se on varmaan se suurin, että aina se ei voi onnistua tai että se peli ei aina kulje, mutta jos on väsynyt tai jotain muuta, niin aina pitäisi löytyä kuitenkin se sen päivän maksimi, se on se tärkein asia ja sitä tossa haetaan vielä.

 

  1. Onko tässä vaiheessa jo jotakin sellaista, mikä alkaa olla valmiimpaa tai mikä toimii paremmin kuin muut asiat?
  • Kyllähän siellä jätkät pyrkii vaihtoaitiossa puhuun niistä asioista mitä halutaan tehdä ja annetaan palautetta toisillemme, se paranee se puhuminen, mutta kyllä toi nyt on vaan sitä, ettei tossa mikään oo lähellekään valmista, siihen ei voi oikein muuta vastata.