Hakametsässä 1.217 henkeä: KOOVEE – Hermes 0-4

Tampereen KOOVEE ja Kokkolan Hermes kohtasivat Mestiksen nousukarsinnan toisessa ottelussa Tampereella lauantaina. Kilpureiden perjantain yllätysvoitto Kokkolassa oli saanut tamperelaisen kiekkokansan heräämään ja Hakametsään saapui kauden komea ennätysyleisö: 1.217 katsojaa.

Kenttätapahtumien suhteen puntit tasoittuivat avausottelusta, mutta Hermeksen rutiini ja terävyys olivat kotijoukkueelle liikaa. Lopputulos KOOVEE – Hermes 0-4 (0-2, 0-0, 0-2). Paras seitsemästä -menetelmällä pelattava ottelusarja on nyt tilanteessa Hermes – KOOVEE 1-1.

 

KOOVEE-valmentaja Jyrki Rantala kommentoi ottelua seuraavasti:

– Alussa oltiin valitettavasti unessa, mikä maksoi pelin.

– Tänään todella upea tapahtuma: Johto sarjassa pohjana, yleisöä hienosti paikalla ja panosta ottelussa. Ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta niin vain osa pelaajista ei ihan saanut parastaan irti kaukalossa.

– Puolustus ja maalivahtipeli toimi tänäänkin. Hyökkääjälle jäi sopivasti tulevalle viikolle parannettavaa.

– Tosin kaiken kaikkiaan olimme pelissä paremmin mukana kuin eilen, mikä antaa uskoa jatkoa ajatellen. Kaikkien tarvitsee vain yltää samaan aikaan parhaimpaansa.

– Ottelun alku ja vastustajan paremmuus ratkaisi pelin. Lisäksi meidän jäähymäärä tänäänkin oli aivan kestämätön. Osa jäähyistä johtuu tietysti vastustajan liukkaudesta, mutta osa menee kyllä oman hölmöyden piikkiin.

 

Valmennuksen valitsemat tähdet:

 #3 Niklas Kumpu
#17 Antti Törmänen
 #19 Petteri Friman

 

Pelit jatkuvat keskiviikkona Kokkolassa. Minkälaisin ajatuksin kohti ottelusarjan kolmatta ottelua?

– Ensi viikolla pyritään vielä paremmin pysymään Hermeksen vauhdissa mukana. Otetaan tästä pelistä hyvät asiat ja jatketaan pää pystyssä eteenpäin.

– Joukkueelta vielä iso kiitos suuresta yleisömäärästä ja koko ottelun kestäneestä hienosta kannustuksesta!

 

NOUSUKARSINTA 2018 

  VS. 

KOOVEE – HERMES // PE 23.3. KLO 18.30 HAKAMETSÄ