FPS – KOOVEE 4-5 ja.

FPS – KOOVEE 4-5 ja.

(2-0 , 0-2 , 2-2 , 0-1)
Yleisömäärä: 304

 

Tasainen ottelu kääntyi KOOVEEN voitoksi jännittävien vaiheiden jälkeen vasta jatkoajalla. Ottelua kommentoivat päävalmentaja Jyrki Rantalaa tuurannut Mikko Manninen sekä kapteeni Mikko Sulosta tuurannut Jonne Riekko.

 

Mikko Manninen vaikutti pelin jälkeen tyytyväiseltä ja huojentuneelta:

14324173_1180683638659098_7251237978375563640_o.jpg

 1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä pelistä?

– Hyvä fiilis voitosta, ollut tossa vaikeita pelejä. Pystyttiin tappioasemasta nouseen sitten jatkoaikavoittoon, niin kyllähän se lämmittää mieltä. Täytyy olla jätkistä tosi ylpee tänään, oli hienosti hoidettu homma.

 

 1. Teillä oli kai aika hyvä asenne koko pelin?

– Oli ja tota ei se oo missään kohtaa tietyllä tavalla ollut asenteesta kiinni, se on ollut vaan, kun on ollut itseluottamus alhaalla, niin sitten se selkäranka katkee niin nopeasti ja se on semmoinen kerrannaisasia, niin sit se saattaa vaikuttaakin siltä, että ei oo asennetta. Mutta toiseen erään saatiin hyvä drive siihen päälle niin se auttoi meitä tosi paljon, että päästiin kummiskin tasoihin. Meillä toiset erät on ollu aika huonoja. Toi oli niin napakkaa hyvää tekemistä, että nyt se vaan kääntyi meidän voitoksi. Saatiin onnistumisia, niin sillon se näyttää myös, että asenne oli parempi.

 

 1. Ketkä kaikki sitten onnistuivat hyvin tänään?

– Koko joukkue tietenkin, mutta Nalli pitkästä aikaa maalissa, se pelasi todella hyvän pelin. Kyllä kun vastustaja oli noin hyvä, niin kyllä se vaatii kaikkien neljän kentän onnistumisen, että ei sillain halua lähtee sitä enempää erotteleen. Meillä oli kaikki pelaajat tällä kertaa samalla sivulla, niin sillon me voitetaan tässä sarjassa ihan kuka tahansa. Voittava joukkue tarvii aina myös loistavaa maalivahtipeliä ja Nalli oli tänään mies paikallaan.

 

 1. Mitä mieltä olit tuomarilinjasta?

– Tuomarilinja oli mun mielestä hyvä, se oli tasanen, tietenkin siellä aina jää paljon jotain näkemättäkin ja välillä otetaan huutoja, mutta se on ihan ymmärrettävää, että tuomari oli hyvä ja reilu, täytyy olla siihen kyllä tyytyväinen.

 

 1. Jäikö tästä pelistä vielä jotain parannettavaa?

– Jäi paljonkin parannettavaa, taas ne maalit mitkä meille tehtiin oli meidän omia virheitä, kun me saadaan ne karsittua pois niin se auttaa varmasti taas tota pelaamista. Yksikään maali ei ollut semmoinen, mitä me ei oltais voitu hoitaa, meidän omalla soheltamisella ne tyrittiin, mutta tänään onneksi laitettiin kiekkoo itekin sisään, niin hyvä niin.

 

 1. Teillä jatkuu keskiviikkona Karhu HT:ta vastaan, miksi sitä peliä kannattaa tulla katsomaan?

– Päästään halliin voitto alla ja ne on tärkeitä pisteitä meille, edelleen pelataan kummiskin playoffs-paikasta ja valmistaudutaan mahdollisiin niihin peleihin. Karhu HT on ollut nyt hyvässä liekissä ja niillä on hirvee himo päästä sarjataulukossa ylöspäin, en tiiä mitä niillä on pisteitä, mutta pelannut hyvää lätkää ja kaikki pelit niitten kanssa on tosi fyysisiä. Meidän pitää tästä nauttia nyt tää ja huominen vapaapäivä ja sitten maanantaina taas keskiviikkoa kohti.

 

 

Jonne Riekko pelasi tasaisen vahvan ottelun ja teki voittomaalin tärkeään paikkaan:

jonne-riekko

 1. Teit tosi hienon maalin jatkoajalla, kerro siitä.

– No se oli semmoinen perus 3-3 jatkoaikamaali, että kaveri hyökkäs ja me saatiin riisto ja niistä ne ylivoimahyökkäykset yleensä tulee, Jimi antoi Törmäselle eteen ja sain sit siitä, vähän niin kun yksin pääsin maalivahdin kanssa ja sattu meneen.

 

 1. Miten oma pelisi muuten sujui tänään?

– Ihan tasapainoinen, että aika semmosta peruspuolustuspelaamista yritin pelata, kun nyt pelataan tärkeistä pisteistä, niin ei siellä parane mitään poppaskonsteja yrittää.

 

 1. Ketkä sinun mielestä onnistuivat erityisesti tässä pelissä?

– Kyllä se Törmäsen Antti oli hyvä, Nalli varsinkin maalissa pitkästä aikaa. Maalivahdit on pelannut muutenkin hyvin. Palanto on aina vaarallinen, siinä ne pääasiassa, mutta hyvin pelasi koko porukka.

 

 1. Olit kapteeni tänään, paljonko se eroaa normaalista pelistä?

– Ei se normaalisti juurikaan eroo, tänään oli uusi tuomari, joka ei oo meillä ennen ollut, niin sillä oli vähän erilainen ote, että se pyysi kapteeneita monta kertaa jutteleen. Semmoista ei kovin usein tapahdu. Mutta ei se normaalisti paljon vaikuta.

 

 1. Mitä parannettavaa tästä pelistä vielä jäi?

– Noo se on sitä samaa, että tulee niitä pieniä virheitä, että ei tuu täyttä 60 minuuttia hyvää peliä, mutta sillain paranemaan päin taas.

 

 1. Miksi teidän keskiviikon peliä kannattaa tulla katsomaan?

– No sitten pelataan kohti kevättä ja tärkeistä pisteistä, että tää on vauhtia ja hyviä pelejä tulee ja aina sattuu ja tapahtuu, että Suomi-sarjaa kannattaa tulla aina kattoon!

 

TILASTOT