Ennakko: Vuoden ensimmäinen kotipeli

antti-tormanen

KOOVEE kohtaa tämän vuoden ensimmäisessä kotipelissä Kotkan Titaanit. Ottelu pelataan KOOVEEN omassa kotoisassa Haka2-hallissa kello 17:00 alkaen. KOOVEE vieraili Kotkassa lokakuun lopulla ja oli tyly vieras vieden täydet kolme pistettä 4-5 voiton myötä. Tuolloin maalinteossa onnistuivat Jouni Aalto, Jimi Palanto, Mikko Sulonen, Mikko Korkiakoski ja voittomaalin iskenyt Janne Anttila. Maalilla torjunut Niilo Koskinen ehti kiekon tielle 30 kertaa.

 

PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT:

– 10 euroa / AIKUISET

– 5 euroa / ERITYISRYHMÄT (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

– LAPSET ALLE 12 VUOTTA pääsevät ilmaiseksi runkosarjan kotiotteluihin

 

Tarkastellaanpa sitten Titaanien kuutta edellistä ottelua. Näistä otteluista Titaanit on kerännyt yhdeksän pistettä, joka sisältää yhden kolmen pisteen voiton ja kolme jatkoaikavoittoa. Joukkueen ylivoima ei ole toiminut viime aikoina erityisen hyvin, ylivoimaprosentin ollessa vähän alle 9,5%. Alivoimalla joukkue on kuitenkin onnistunut varsin hyvin, jäähyjä se on tappanut 80% varmuudella. Tällä hetkellä Titaanien paras pistemies on Juho Luukkonen, joka on tehnyt 25 ottelussa tehot 11+17. Paras maalivahti on Joel Luhtanen torjuntaprosentilla 90,10%, kun hän on pelannut 13 ottelua.

 

Myös KOOVEE on kerännyt yhdeksän pistettä edellisissä kuudessa pelissään, sisältäen kaksi voittoa varsinaisella peliajalla, yhden jatkoaikavoiton ja yhden jatkoaikatappion. KOOVEEN ylivoima on edelleen laskenut hieman muutaman vaikeamman ottelun seurauksena, ollen kuitenkin edelleen 32%. Alivoimaprosentti 73% voisi edelleen olla hieman korkeampi, vaikkakin se on parantunut vähän edellisen pelin onnistumisen myötä. KOOVEESTA eniten pisteitä on takonut Jimi Palanto tehoilla 22+23, mikä on reilusti yli piste per peli, kun otteluita on kertynyt 26. KOOVEEN paras maalivahti on Lassi Yrjölä, jonka torjuntaprosentti on 7 pelatun ottelun jälkeen 89,36%.

 

KOOVEEN kokoonpano on taas muuttunut varsin paljon edellisestä ottelusta, koska LeKin lainapelaajista poissa kokoonpanosta ovat Sami Kaislehto ja Jaakko Kerisalmi. Sen lisäksi pois jäävät Teemu Toriseva ja Jouni Aalto, kuten myös kakkosvahdiksi tippunut Niilo Koskinen, jonka korvaa penkillä Niklas Nalli. Edellisen pelin väliin jättänyt Niklas Kumpu on taas puolustusvahvuudessa, kuten myös pelikiellon kärsinyt Juho Saarinen. Uutena puolustajana kokoonpanoon nousee Jere Heino, joka tuli joukkueen vahvuuteen Kooveen A-nuorista. Tällä kaudella Heino on tehnyt pelaamassaan 18 ottelussa tehot 4+6. Kokoonpanoa tulevat täydentämään myös Kare Foudila sekä Mikko Lindbom.

 

Edellisessä ottelussa nähtiin onnistumisia laajalla rintamalla, Janne Anttila iski tehot 2+1, Petteri Friman avasi maalitilinsä, Jimi Palanto teki vaikuttavan maalin jatkoajalla ja Antti Törmänen teki esityön peräti kolmeen maaliin. Valtteri Peltonen teki hyvän debyytin ja Lassi Yrjölä oli maalilla varmaotteinen, torjuntoja kertyi 37. Waltteri Selimgerei alkaa päästä myös hyvään vauhtiin, Porvoossa tehot 1+1.

 

KOOVEEN kokoonpano:

 

31 Lassi Yrjölä                                                 AM

35 Niklas Nalli

 

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

23 Jere Heino

24 Joni Mäkelä

26 Risto Lindfors

34 Jere Marjamäki


6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

13 Janne Anttila

14 Kare Foudila

16 Mikko Lindbom

17 Antti Törmänen

18 Niko Valkonen

22 Jonne Riekko                                                    A

25 Mikko Sulonen                                                 C

27 Waltteri Selimgerei

32 Mikko Korkiakoski

33 Valtteri Peltonen