Ennakko: Tänään klo 17 KOOVEE – Titaanit

Tampereen KOOVEE esiintyy tänään ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä Suomi-sarjakauden 2017-18 osalta. Vieraaksi Haka 2:een saapuu jo viime kaudella vahvoja otteita esittänyt Kotkan Titaanit. Ottelu alkaa klo 17.00.

KOOVEE avasi kauden Kaarinassa eilen. Kilpa-Veljet joutui kolmen maalin tappioasemaan päätöserässä, mutta kiri upeasti viimeisen viiden minuutin aikana tasoihin. Ottelu ratkesi voittolaukauskisassa, missä kotijoukkue HC Indians oli tarkempi ja otti kaksi sarjapistettä lukemin 7-6.

Titaanit isännöi Forssan Palloseuraa niin ikään eilen. Kotkassakaan ei saatu värikkäistä kenttätapahtumista huolimatta voittajaa varsinaisella peliajalla. Kotijoukkue iski ratkaisevan osuman jatkoajalla ja näin voitto Titaaneille maalein 4-3.

KOOVEE ja Titaanit kohtasivat harjoituskaudella kahdesti. Titaanit oli molemmilla kerroilla vahvempi: Tesomalla 1-3 ja Kotkassa 3-2.

Viime kauden runkosarjassa joukkueiden keskinäiset voitot menivät tasan, kun KOOVEE haki pisteet Kotkasta 4-5 ja Titaanit Haka 2:sta maalein 2-7.

KOOVEE sisäisen pistepörssin kärki: Jonne Riekko 2+1, Ville Lehtonen 2+0, Joni Mäkelä 1+1, Antti Hilden 1+1, Mika Niemi 0+2.

 vs

KOOVEE – TITAANIT SU 24.9. KLO 17.00 HAKA 2