Ennakko: Tänään klo 17 KOOVEE – JHT

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelataan tänään syyskauden viimeinen kierros. Tampereen KOOVEE saa odotettuja vieraita Kalajoelta, kun sarjan ennakkosuosikki JHT saapuu Hakametsän isoon halliin. Ottelu alkaa klo 17.00.

25 ottelua pelannut KOOVEE on Suomi-sarjassa kuudennella ja viimeisellä ylemmän loppusarjan paikkaan oikeuttavalla sijalla. Vierasjoukkue JHT on 26 pelin jälkeen sarjassa toisena ja sen myötä vahvasti kiinni ylemmän jatkosarjan paikassa.

Eilisen pelikierroksen jälkeen sijojen 4-7 välillä on eroa ainoastaan 3 pistettä, joten jännitystä riittää alkusarjan loppuun saakka.

KOOVEE vieraili Kotkassa eilen. Kotijoukkue Titaanit joutui taipumaan Dynamolle, jolta nähtiin tasapainoinen ja ehjä vieraspeli. Lopputulos Titaanit – KOOVEE 1-4.

JHT kohtasi D-Kiekon Jyväskylässä eilen. Kalajokiset saavuttivat tyylipuhtaan vierasvoiton ja nappasivat 3 sarjapistettä mukaansa lukemin 0-5.

KOOVEE ja JHT eivät ole tällä kaudella vielä pelanneet vastakkain. Viime kaudella joukkueet kohtasivat toisensa runkosarjassa kaksi kertaa ja sitten kevään playoffs-sarjassa neljästi. JHT oli viisi kertaa parempi, tamperelaisten saavuttaessa ainoastaan yhden voiton. JHT eteni viime keväänä Mestiksen karsintasarjaan.

KOOVEE sisäisen pistepörssin kärki: 9 Antti Hilden 14+20 / 29 Mika Niemi 7+27 / 27 Henri Sandvik 18+10.

KOOVEE – JHT näkyy myös suorana lähetyksenä Fanseat GO -palvelun kautta: http://go.fanseat.com/ Lähetys Hakametsän jäähallista alkaa klo 16.45.

  VS. JHT

KOOVEE – JHT // SU 17.12. KLO 17.00 HAKAMETSÄ