Ennakko: Tämän vieraspelikierroksen viimeinen ottelu pelataan Kotkassa

mikko-korkiakoski

KOOVEE kohtaa tänään kello 17:00 Kotkan Ilona Areenalla Titaanit. KOOVEEN viimeaikainen menestys on jättänyt jonkin verran toivomisen varaa, kun tappio putki on venynyt jo viiden ottelun mittaiseksi, onneksi mukaan sentään mahtuu kaksi yhden pisteen peliä. Titaanit puolestaan pelasi viimeksi eilen, vierasottelun Porvoossa Huntersia vastaan voittaen ottelun numeroin 1-3.

Tällä hetkellä KOOVEE on vajonnut sarjataulukossa jo sijalle 14. pelattuaan 9 ottelua, joista on kertynyt 10 sarjapistettä. Titaanit on puolestaan yhtä sijaa korkeammalla, paikalla 13. pelattuaan kolme ottelua KOOVEETA enemmän, joista pistesaaliiksi on tullut 12 pistettä.

KOOVEEN kokoonpano on kokenut vain pieniä muutoksia viime viikonloppuun verrattuna, pois kokoonpanosta jäivät vain Juho Saarinen ja Mikko Lindbom, sen sijaan mukaan lähtevät Teemu Koskinen, Risto Lindfors ja Teemu Toriseva.

Antti Törmänen on hyvä monipuolinen pelaaja, joka on tällä kaudella merkkauttanut tähän mennessä tehot 2+4 pelaamissaan 7 ottelussa. Hänellä on menossa jo kuudes perättäinen kausi KOOVEESSA. Viime kaudella Törmänen takoi pelaamissaan 36 ottelussa tehot 10+13 ja toimi joukkueen varakapteenina.

 

KOOVEE esiintyy tänään seuraavassa kokoonpanossa:

30 Niilo Koskinen              AM

35 Niklas Nalli

 

2 Jere Marjamäki

3 Niklas Kumpu

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

9 Teemu Koskinen

12 Antti Ryhänen

13 Janne Anttila

14 Kare Foudila

19 Petteri Friman

20 Jouni Aalto              A

22 Jonne Riekko          A

24 Joni Mäkelä

25 Mikko Sulonen       C

26 Risto Lindfors

27 Waltteri Selimgerei

28 Teemu Toriseva

32 Mikko Korkiakoski

33 Joonas Lintulaakso

34 Henri Lintulaakso