Ennakko: Runkosarjan viimeinen paikallispeli

KOOVEE saa tänään vieraita Nokialta, kun se kohtaa kello 17:00 alkavassa ottelussa Pyryn Hakametsän ykköshallissa. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kolme kertaa ja kaksi kertaa voittajaa on haettu jatkoajalta. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa KOOVEE oli Nokialla parempi jatkoajan jälkeen 2-3. Kotipelissä KOOVEE oli aivan kuutamolla ja hävisi pystyyn 2-10. Ennen joulutauko Nokialla KOOVEE pelasi mahtavan ottelun, mutta taipui lopulta erikoisten jäähyjen seurauksena jatkoajalla maalein 5-4.

 

PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT:

– 12 euroa / AIKUISET

– 5 euroa / ERITYISRYHMÄT (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

– LAPSET ALLE 12 VUOTTA pääsevät ilmaiseksi runkosarjan kotiotteluihin

 

Pyry on voittanut neljä edellisistä kuudesta pelaamastaan ottelusta, tappiot se on kärsinyt vain Ketterälle ja JHT:lle. Huomattavaa on myös se, että näissä otteluissa joukkue on tehnyt peräti 41 maalia mikä tarkoittaa yli kuutta maalia per peli. Sarjataulukossa Pyry on sijalla 3 pelattuaan 32 ottelua ja saaden niistä 69 pistettä. Joukkueen paras pistemies on pistepörssiä johtava Antti Hildén tehoilla 23+44=67. Paras maalivahti on Kalle Hokkanen, jonka torjuntaprosentti on 91,40%. Pyry on pelannut 16 vieraspeliä ja voittanut niistä 12.

 

KOOVEEN peli on alkanut selvästi parantua ja eilinen voitto kiinnitti joukkueen tukevasti paikalle 6. Pelejä KOOVEELLA on yksi Pyryä enemmän pelattuna eli 33 ja niistä pisteitä on kertynyt 56. Joukkueen paras pistemies on sitkeästi Jimi Palanto, joka nousi pistepörssissä jo kolmanneksi tehoilla 24+28=52. Tänäänkin maalilla pelaavan Lassi Yrjölän torjuntaprosentti nousi eilisen onnistumisen myötä 89,20%. KOOVEE on tähän mennessä pelannut 16 kotiottelua ja voittanut niistä 10.

 

KOOVEE pääsee lähtemään tähän otteluun täysin samalla, eilen loistavasti pelanneella kokoonpanolla. Eilen Naantalissa nähtiin upeita onnistumisia, kun Janne Anttila iski kaksi maalia, Jimi Palanto ja Waltteri Selimgerei pelasivat hyvin yhteen, kummallakin tehot 1+1. Teemu Toriseva teki todella kauniin maalin. Santtu Salminen avasi pistetilinsä Suomi-sarjassa syöttämällä yhden osuman. Antti Törmäsen pisteputki venyi jo kahdeksan ottelun mittaiseksi eilisellä syöttöpisteellä, hän on tehnyt kahdeksaan peliin tehot 5+9. Niko Valkonen teki kovasti töitä läpi ottelun ja Lassi Yrjölälle merkittiin 48 torjuntaa, mukana huikeita paraatipelastuksia.

 

Kokoonpano

31 Lassi Yrjölä                                         AM

35 Niklas Nalli

 

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko

23 Jere Marjamäki

24 Joni Mäkelä

29 Jouni Aalto

 

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

11 Niko Petro

13 Janne Anttila

14 Santtu Salminen

17 Antti Törmänen

18 Niko Valkonen

25 Mikko Sulonen

27 Waltteri Selimgerei

28 Teemu Toriseva

32 Mikko Korkiakoski

33 Valtteri Peltonen