Ennakko: Pakkovoiton edessä

KOOVEE – JHT (voitot 1-2)

KOOVEE pelaa tänään neljännen puolivälieräottelunsa JHT:ta vastaan Haka2-hallissa kello 18:00 alkaen. Otteluvoitot ovat nyt 2-1 JHT:n hyväksi, kalajokisten voitettua edellinen ottelu 4-2 sunnuntaina.

 

KOOVEE ei saanut sunnuntain otteluun yhtä hyvää starttia kun lauantaina ja joukkueelle kertyneet rangaistusminuutit verottivat avainpelaajien luisteluvoimaa. KOOVEEN osalta maalinteossa onnistuivat Jouni Aalto alivoimalla ja Mikko Korkiakoski tasakentällisin. Niko Kuivaniemi avasi pistetilinsä Suomi-sarjatasolla syötettyään Korkiakosken maalin. Maalilla torjunut Niklas Nalli otti kiekon kiinni 36 kertaa. JHT:n maalit tekivät Jarno Palola, Kallemarkus Manninen sekä Teemu Siironen, joka onnistui kahdesti. Maalilla torjui Petrus Lintonen, jolle kertyi 34 torjuntaa.

 

PÄÄSYLIPUT

– 10 euroa / AIKUISET

– 5 euroa / ERITYISRYHMÄT (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

– LAPSET ALLE 12 VUOTTA pääsevät ilmaiseksi playoffs-otteluihin

HUOM! KOOVEEN kausikortti ei ole käytössä playoffs-peleissä

 

Tämän sarjan aikana JHT on tehnyt kaikkiaan 10 maalia, joista kolme on syntynyt ylivoimalla, kaksi alivoimalla ja loput viisi tasakentällisin. Eniten maaleja on tehnyt kolme kertaa onnistunut Teemu Siironen. Joukkue on istunut jäähyllä 22 minuuttia, eniten aikaa boksissa ovat käyttäneet Niklas Westerlund ja Kallemarkus Manninen, joista kumpikin on istunut neljä minuuttia. Joukkueen paras pistemies on sarjan aikana ollut Samuli Rahikainen tehoin 0+4. Edellisessä ottelussa maalilla nähtiin Petrus Lintonen, jonka torjuntaprosentti on yhden pelatun ottelun jälkeen 94,44%, kahdessa aiemmassa pelissä pelanneen Wille Mattilan torjuntaprosentti on puolestaan 92,75%.

 

KOOVEE on onnistunut maalinteossa 7 kertaa sarjan aikana, tehden kaksi maalia ylivoimalla, yhden alivoimalla ja loput neljä tasakentällisin. Joukkueen paras maalintekijä ja samalla paras pistemies on tähän mennessä ollut puolustaja Jouni Aalto, joka on tehnyt kolme maalia. Edellisen ottelun jäähyt nostivat KOOVEEN jäähyjen kokonaismäärän 30 minuuttiin, eniten rangaistuksia ovat kärsineet Mikko Sulonen ja Joni Mäkelä, joista kumpikin on istunut kolme kahden minuutin rangaistusta. Joukkueen maalilla jatkaa tänäänkin koko sarjan hyvin torjunut Niklas Nalli, jonka torjuntaprosentti on tässä vaiheessa 91,38%.

 

KOOVEEN kokoonpanosta jää tänään pois Juho Saarinen, jonka korvaa A-junioreista mukaan nostettu Topi Kärki. Kärki on tällä kaudella pelannut KOOVEEN A-nuorissa 29 ottelua, joissa on kertynyt tehot 2+11=13.

 

Kokoonpano

 

30 Niilo Koskinen

35 Niklas Nalli                                          AM

 

2 Niko Kuivaniemi

5 Topi Kärki

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko                                       A

24 Joni Mäkelä                                         A

29 Jouni Aalto

32 Mikko Korkiakoski

 

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

9 Juho Painilainen

11 Niko Petro

13 Janne Anttila

14 Santtu Salminen

17 Antti Törmänen

18 Niko Valkonen

25 Mikko Sulonen                                    C

27 Waltteri Selimgerei

28 Teemu Toriseva

34 Henri Tokee