Ennakko: PAIKALLISPELI NOKIALLA!

wp-1477766305418.jpeg

Tänään KOOVEE pelaa paikallisottelun Nokian Pyryä vastaan. Ottelu alkaa kello 16:00 Nokian jäähallissa. Edellinen keskinäinen kohtaaminen päättyi KOOVEEN kannalta surulliseen 10-2 tappioon, kun taas kauden avauksessa KOOVEE nousi viimeisellä sekunnilla tulleen maalin turvin tasoihin ja voitti ottelun jatkoajalla maalein 2-3. KOOVEE on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa. Pyry puolestaan pelasi edellisen ottelunsa eilen Seinäjoella ja voitti siellä kotijoukkue S-Kiekon 1-4. Sen edellisiin kuuteen otteluun mahtuu kaikkiaan neljä voittoa ja kaksi tappiota.

 

Sarjataulukossa tilanne on näiden kahden joukkueen osalta jännittävä, eilinen voitto nosti KOOVEEN 45 pisteeseen, sarjasijoituksen ollessa edelleen kuudes. Pisteitä on kuitenkin saman verran kuin viidentenä majailevalla AIK:lla ja KOOVEE on pelannut 23 peliä, mikä on yksi ottelu vähemmän kuin liminkalaisilla. Pyry puolestaan on sarjataulukon neljäs, sillä on 46 pistettä, eli vain yksi enemmän kuin KOOVEELLA, kuitenkin se on pelannut yhden ottelua KOOVEETA vähemmän eli 22. Tämän ottelun voitolla KOOVEELLA on kuitenkin mahdollisuus kiivetä jo sarjataulukon sijalle 4.

 

Eilinen ottelu laski KOOVEEN kuuden edellisen ottelun ylivoimaprosentin 42%, mikä on kuitenkin edelleen todella hyvä lukema, vastustajan ylivoima sen sijaan on toiminut 33%. Alivoimaa KOOVEE on tappanut 76% varmuudella kun taas Pyryn vastaava lukema on 77%.

 

Tänään eilisestä kokoonpanosta jää pois Petteri Friman ja koska eilenkin mukana oli vain viisi pakkia, niin tänään alkukaudella paljon hyökkääjinä pelanneet Jonne Riekko ja Mikko Korkiakoski palaavat puolustajan rooliin. Mukaan kokoonpanoon on sen sijaan saatu eiliseen verrattuna kokeneempaa hyökkäyskalustoa, kun Mikko Sulonen pääsee pelaamaan ja LeKin kanssa kaksi peliä keskiviikon jälkeen tahkonneet Jaakko Kerisalmi ja Valtteri Järviluoma tulevat taas lainalle KOOVEESEEN. Eilisestä kokoonpanosta pois jäävät Tero Pykäläinen ja Mikko Lindbom.

 

Eilinen peli tarjosi paljon mukavia onnistumisia laajalla rintamalla, kun pisteille pääsi kaikkiaan kymmenen pelaajaa ja kaikkiaan ottelu sujui mainiosti. Janne Anttila teki eilen kaksi maalia, edellisessä kuudessa pelissä Anttila on tehnyt tehot 4+4. Teemu Toriseva teki kauden avausosumansa, komea osuma myös ratkaisi ottelun voiton KOOVEELLE. Jimi Palanto teki hengennostatusmaalin sekunti ennen toisen erän loppua ja pelasi muutenkin totutun vahvan ottelun. Puolustajista Niklas Kumpu onnistui myös maalinteossa kertaalleen ja Markus Haapaselle merkittiin kaksi syöttöpistettä. Lassi Yrjölä pelasi kolmannen ottelunsa ja oli haastavassa ottelussa mies paikallaan, tällä hetkellä hänen torjuntaprosenttinsa on 89,33%. Mikko Sulonen on edellisissä neljässä ottelussaan pisteputkessa, yhteensä tehoja on kertynyt 0+7, putken toivotaan luonnollisesti jatkuvan myös tänään.

 

 

KOOVEE lähtee Pyryn kaatoon seuraavalla kokoonpanolla:

 

30 Niilo Koskinen

31 Lassi Yrjölä                   AM

 

 

2 Markus Haapanen

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

22 Jonne Riekko

24 Joni Mäkelä

32 Mikko Korkiakoski

 

 

7 Jimi Palanto

11 Niko Petro

13 Janne Anttila

14 Kare Foudila

15 Jaakko Kerisalmi

17 Antti Törmänen

18 Niko Valkonen

20 Sami Kaislehto

21 Valtteri Järviluoma

25 Mikko Sulonen

28 Teemu Toriseva