Ennakko: Otteita parantamaan S-Kiekkoa vastaan

niilo-koskinen

KOOVEE lähtee tänään kääntämään nihkeää alkuvuottaan S-Kiekkoa vastaan Haka2-halliin kello 17:00 alkaen. Tämä ottelu on joukkueiden kolmas kohtaaminen, ensimmäinen päättyi lokakuun alussa S-Kiekon kotivoittoon jatkoajalla 4-3, tuolloin maalinteossa onnistuivat Jimi Palanto, Janne Anttila sekä Jere Marjamäki. Marraskuun lopulla Tampereella KOOVEE voitti toisen ottelun selvemmin numeroin 7-4, maalintekijöinä Sami Kaislehto, Palanto, Jaakko Kerisalmi, Anttila, Valtteri Järviluoma, Antti Törmänen ja Mikko Sulonen. Niilo Koskinen torjui molemmissa otteluissa joukkueen maalilla.

 

PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT:

– 10 euroa / AIKUISET

– 5 euroa / ERITYISRYHMÄT (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

– LAPSET ALLE 12 VUOTTA pääsevät ilmaiseksi runkosarjan kotiotteluihin

 

S-Kiekko on hävinnyt kuudesta edellisestä ottelustaan viisi ja kuudennen se voitti vasta jatkoajalla. Pelillisesti heikompi vaihe on pudottanut joukkueen sarjataulukon sijalle 11, kun joukkue on kerännyt tähän mennessä 31 pistettä pelaamissaan 29 ottelussa. Kuudessa edellisessä pelissä joukkueen ylivoima on toiminut vain noin 15 prosenttisesti ja jäähyjä joukkue on tappanut 77% varmuudella. Joukkueen paras pistemies on kaikki sarjaottelut tällä kaudella pelannut Jaska Ojanperä 17+11=28 tehopisteellä. Myös monille tamperelaisille varsin tuttu mies, Henri Sandvik on tehnyt 28 tehopistettä, mutta 15 maalia ja 13 syöttöä. Joukkueella on kaksi hyvää maalivahtia, Juho Niku on torjunut tällä kaudella 14 ottelua 90,96% torjuntaprosentilla ja niin ikään 14 peliä torjunut Joni Laasala torjuntaprosentilla 90,44%.

 

KOOVEEN kuuteen edelliseen peliin mahtuu vain kaksi voittoa ja niistäkin toinen jatkoajalta. KOOVEE on vakiinnuttanut paikkansa sarjataulukon sijalle 6, kun pelattuja otteluita on kasassa 28. Tosin tällä hetkellä kaksi peliä enemmän pelannut Hunters on tasapisteissä, kummaltakin niitä löytyy 48. KOOVEEN ylivoimaprosentti jatkaa hidasta laskuaan ollen enää 29% kun taas alivoimaprosentti on kohonnut hiukan ollen 75%. Joukkueen tehokkain pelaaja on edelleen Jimi Palanto hurjilla 22+23 tehoilla. Maalivahdeista paras tilastojen valossa on ollut tänään aloittavana oleva Niilo Koskinen torjuntaprosentilla 88,97%.

 

Maalilla aloittaa siis tänään Koskinen, Yrjölän jäätyä pois kokoonpanosta. Tämän lisäksi pois jäävät LeKi-pakit Niklas Kumpu ja Jere Marjamäki, sekä Risto Lindfors ja Tero Pykäläinen. Sen sijaan joukkueen vahvuuteen saadaan toivottu palaaja, kun neljä pelin ajan poissa kokoonpanosta ollut Niko Petro tekee paluun. Hän kerkisi välissä pelata kuusi ottelua Hokkarit-paidassa, joissa syntyi tehot 1+3. Joukkueen vahvuuteen palaavat myös Jouni Aalto ja Antti Ryhänen, sekä uutena pelaajana Henri Tokee. Tokee tulee KOOVEESEEN RuoSkAsta, missä hän on ollut hurjassa vireessä, eilisessä ottelussa HC Giantsia vastaan, hän teki joukkueen molemmat maalit ja kauden aikana tehoja on kertynyt 18+24 pelatuissa 18 ottelussa, mikä on neljänneksi kovin tehomäärä sarjassa.

 

Kokoonpano:

30 Niilo Koskinen                AM

35 Niklas Nalli

 

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko                  A

23 Jere Heino

24 Joni Mäkelä

29 Jouni Aalto                      A

 

7 Jimi Palanto

11 Niko Petro

12 Antti Ryhänen

13 Janne Anttila

14 Kare Foudila

16 Mikko Lindbom

17 Antti Törmänen

18 Niko Valkonen

25 Mikko Sulonen               C

27 Waltteri Selimgerei

32 Mikko Korkiakoski

33 Valtteri Peltonen

34 Henri Tokee