Ennakko: Lauantai-illan huumassa KOOVEE kohtaa Nokian Pyryn

 

niilo-koskinen

Tänään KOOVEE kohtaa yhden sarjan ennakkosuosikeista, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja Nokian Pyry kello 17:00 Hakametsän jäähallissa. Puitteet ovat huikeat ja tunnelma varmasti katossa, kiihkeyttä ja tunteenpaloa tästä ottelusta ei varmasti tule puuttumaan. Vastakkain on kaksi sarjan parasta ylivoimajoukkuetta, mikä tulee varmasti olemaan yksi ottelun kulmakivistä.

 

KOOVEE on voittanut kolme edellistä otteluaan, viimeksi keskiviikon mainiosti onnistuneessa ottelussa kaatui VG-62 maalein 9-1. Pyry pelasi edellisen ottelunsa viime lauantaina ja voitti kotonaan D-Kiekon 5-1. KOOVEEN ja Pyryn edellinen keskinäinen ottelu päättyi Nokialla KOOVEEN voittoon jatkoajalla, mikä varmasti lisää Pyryn taistelutahtoa.

 

KOOVEE onnistui viikon mittaan nousemaan sarjataulukossa jo sijalle 8. otteluita joukkueelle on kertynyt 12 ja pisteitä on saalistettu kaikkiaan 19. Myös Pyryllä on tällä hetkellä 19 pistettä, otteluita vastustaja on pelannut 11 ja sarjataulukossa se on kaksi sijaa KOOVEEN yläpuolella kuudentena.

 

Lipun hinnat:

Aikuiset 10€

Erityisryhmät: 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Liput myydään Haka2-hallin kioskilta, kioskilla on myös maksupääte korttimaksuja varten.

 

Tähän otteluun KOOVEEN kokoonpanoon palaavat Antti Törmänen, Antti Ryhänen, Risto Lindfors sekä LeKistä lainassa oleva Niklas Kumpu. Kokoonpanosta jäävät pois Tero Pykäläinen ja Mikko Lindbom.

 

KOOVEEN yksi tärkeimmistä lenkeistä tällä kaudella on ollut huikeita otteita esittänyt ykkösvahti Niilo Koskinen. Koskinen on pelannut kaikkiaan 11 ottelua torjuntaprosentilla 90,5%. Torjuntoja on kertynyt kaikkiaan 314 ja päästettyjä maaleja 33. Myös viime kaudella hän pelasi KOOVEESSA, otteluita kertyi Wille Mattilan kakkosmaalivahtina 13 ja niissä hänen torjuntaprosenttinsa on 88,2%.

 

Kokoonpano:

30 Niilo Koskinen              AM

35 Niklas Nalli

 

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

7 Jimi Palanto

9 Teemu Koskinen

12 Antti Ryhänen

13 Janne Anttila

14 Kare Foudila

17 Antti Törmänen

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko                A

24 Joni Mäkelä

25 Mikko Sulonen              C

26 Risto Lindfors

27 Waltteri Selimgerei

28 Teemu Toriseva

29 Jouni Aalto                    A

32 Mikko Korkiakoski

33 Joonas Lintulaakso

34 Henri Lintulaakso