Ennakko: KOOVEEN pohjoisen kierros alkaa Kalajoelta

KOOVEELLA on vuorossa kahden ottelun vieraskierros pohjoiseen, tänään kello 17:00 vastaan asettuu Kalajoen JHT. KOOVEE on viimeiset kolme ottelua kärsinyt maalinteon vaikeudesta ja niistä on kertynyt vain yksi piste. JHT sen sijaan on voittanut neljä viimeistä otteluaan, joista viimeisimmässä Titaanit kotona 5-1.

 

KOOVEE on tällä hetkellä sarjassa sijalla 11. kerättyään 7 ottelusta 9 pistettä. JHT taas on sarjataulukon kakkonen olleen vain pisteen päässä kärjessä olevasta Ketterästä. JHT on pelannut 7 ottelua ja kerännyt 19 pistettä.

 

JHT:n kokoonpanoon kuuluu myös tuttuja KOOVEE-kasvoja, kun viime kauden maalivahti Wille Mattila on tällä kaudella pelannut 4 ottelua hurjalla 95,97 torjuntaprosentilla. Tämän lisäksi JHT:n kapteeni Juho Joki-Erkkilä ja varakapteeni Ville Lehtonen ovat pelanneet KOOVEESSA urillaan.

 

Viime viikonlopusta KOOVEEN kokoonpano on taas kokenut joitakin muutoksia, Niklas Nalli palaa kakkosmaalivahdiksi ja Jimi Palannolla tuli edellisessä ottelussa kymppitili täyteen ja hän on tänään pelikiellossa. Kokoonpanosta jäävät pois LeKistä lainassa olleet Markus Haapanen ja Mikko Saikkonen, jonka lisäksi kokeneet Teemu Koskinen ja Antti Törmänen. Kokoonpanoon palaavat LeKi-pakit Jere Marjamäki ja Niklas Kumpu sekä Antti Ryhänen.

 

Janne Anttila on ollut yksi alku kauden positiivisin pelaaja, tehtyään yli pisteen per peli. Neljässä ottelussa on kertynyt tehot 4+1, eikä tämä todellakaan ole sattumaa. Anttila onnistuu ohittamaan lähes poikkeuksetta vastustajat vahvalla luistelullaan, minkä ansiosta hänen kentälleen aukeaa yleensä otteluissa useampia hyviä maalipaikkoja. Viime kaudella KOOVEESSA syntyi 29 ottelussa 32 pistettä (16+16), Anttila on KOOVEEN historian tehokkain pelaaja.

 

Kokoonpano:

30 Niilo Koskinen              AM

35 Niklas Nalli

 

2 Jere Marjamäki

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

6 Tero Pykäläinen

12 Antti Ryhänen

13 Janne Anttila

14 Kare Foudila

16 Mikko Lindbom

19 Petteri Friman

20 Jouni Aalto

22 Jonne Riekko

24 Joni Mäkelä

25 Mikko Sulonen              C

27 Waltteri Selimgerei

32 Mikko Korkiakoski

33 Joonas Lintulaakso

34 Henri Lintulaakso