Ennakko: KOOVEE saa vieraita Porista

antti-tormanen

KOOVEE saa tänään vieraita Porista, kun kello 19:00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu KHT. Ottelu pelataan Haka2-hallissa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi voittolaukauskilpailun jälkeen KOOVEEN 4-5 vierasvoittoon. Tuolloin voittoon riittäneen rankkarin iski Waltteri Selimgerei. KHT on seitsemän ottelun pisteettömässä putkessa, kun taas KOOVEE on voittanut kolme edellistä otteluaan, varsinkin kaksi viimeistä varsin komein lukemin.

 

KOOVEE on edelleen sarjataulukon sijalla 7, pisteen päässä edellä olevasta Huntersista. Pisteitä KOOVEELLA on 39 pelatuista 21 ottelusta. KHT on sarjataulukossa viimeisenä, pelattunaan jo 23 ottelua ja saalistettuaan vain 14 pistettä.

 

KOOVEEN ylivoimaprosentti on kuuden viime pelin aikana noussut jo 46%, ylivoimaosumia näissä peleissä on syntynyt 18. Alivoimaprosentti puolestaan on kuudessa edellisessä ottelussa ollut 75%. KHT:n ylivoima on toiminut vain 23% tehokkuudella, kun taas alivoimaa joukkue tappaa 72% varmuudella.

 

Lipun hinnat:

Aikuiset 10€

Erityisryhmät: 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi
Antti Törmänen teki edellisessä ottelussa uransa ensimmäisen hattutempun ja on nyt kolmen ottelun pisteputkessa tehoin 4+3. Myös Jonne Riekko oli edellisessä pelissä hyvässä vireessä ja merkkautti tehot 2+2. Joukkueen maalikuningas Jimi Palanto kasvatti maalisaldoaan yhdellä osumalla, tällä hetkellä maaleja on syntynyt 16. Valtteri Järviluoma pelasi myös vahvan ottelun ja merkkautti kolme syöttöpistettä. Puolustajista Joni Mäkelä teki tehot 1+1. Niko Petro teki jo toisen Suomi-sarjamaalinsa ja pelasi loistavan ottelun nelosketjussa Niko Valkosen ja Mikko Korkiakosken kanssa. He tekivät todella tärkeää näkymätöntä työtä. Lassi Yrjölä pelasi ensimmäisen ottelunsa, hänelle kertyi 28 torjuntaa ja torjuntaprosentti on tällä hetkellä 90,32%. Edellisessä pelaamassaan ottelussa Teemu Koskinen iski kaksi maalia ja syötti yhden.

 

KOOVEE lähtee tähän otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

30 Niilo Koskinen

31 Lassi Yrjölä             AM
3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko          A

24 Joni Mäkelä

29 Jouni Aalto              A
6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

9 Teemu Koskinen

11 Niko Petro

13 Janne Anttila

15 Jaakko Kerisalmi

17 Antti Törmänen

18 Niko Valkonen

20 Sami Kaislehto

21 Valtteri Järviluoma

25 Mikko Sulonen            C

28 Teemu Toriseva

32 Mikko Korkiakoski