Ennakko: KOOVEE saa vieraita Porista

Niko Petro2

Tänään kello 19:00 Haka2-hallissa vastakkain asettuvat Tampereen KOOVEE ja Porin KHT. Tämä on joukkueille jo neljäs keskinäinen kohtaaminen. KOOVEE on voittanut kaikki kolme aiempaa kohtaamista, ensimmäisen Porissa voittolaukauskilpailussa 4-5, toisen kotona 5-3 ja kolmannen Porissa 2-5. Janne Anttila ja Jimi Palanto ovat tehneet kumpikin kolme maalia näissä otteluissa ja Niklas Kumpu on onnistunut kahdesti. Ensimmäisessä ottelussa maalilla pelasi Niklas Nalli, jolle kertyi 28 torjuntaa, kahdessa muussa torjuntavastuussa oli Lassi Yrjölä, joka torjui yhteensä 39 kertaa.

 

PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT:

– 10 euroa / AIKUISET

– 5 euroa / ERITYISRYHMÄT (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

– LAPSET ALLE 12 VUOTTA pääsevät ilmaiseksi runkosarjan kotiotteluihin

 

Vuoden vaihteen jälkeen KHT on pelannut kuusi ottelua ja vaikka se on edelleen sarjataulukon pohjimmaisena sijalla 16, niin kolmen voiton turvin se on kuitenkin kammennut jo tasapisteisiin sijalla 15 olevan KJT:n kanssa. Huomioitavaa on myös se, että KHT hävisi kotonaan sarjakärki Ketterälle vain yhdellä maalilla, maalein 3-4. KHT on iskenyt viimeisessä kuudessa ottelussaan peräti 5 ylivoimaosumaa, onnistumisprosentilla 26%. Alivoimalla joukkue on päästänyt vain kaksi maalia, av-prosentin kivutessa yli 92%. Joukkueen parhaat pistemiehet ovat tähän mennessä olleet Jussi Lehtonen 16+10 ja Toni Nurmi 15+11. Eniten pelejä pelannut maalivahti on Niklas Lehti, jonka torjuntaprosentti on tällä hetkellä 89,68%. Joukkue on pelannut 15 vierasottelua ja hävinnyt niistä 11.

 

KOOVEE on tällä hetkellä sarjataulukon 7., pisteitä on kertynyt 50, mikä on vain yksi vähemmän kuin 6. olevalla Huntersilla, joka on vieläpä pelannut kaksi peliä enemmän. Ylivoimalla joukkue on edellisessä kuudessa pelissään onnistunut neljä kertaa, mikä on laskenut ylivoimaprosentin 18%. Alivoima sen sijaan on parantunut hiukan ja se toimii tällä hetkellä 80% varmuudella. Joukkueen selkeästi paras pistemies on edelleen Jimi Palanto 23+26. Maalilla tänään aloittava Ville Nieminen on pelannut vain yhden ottelun tällä kaudella, torjuntaprosentilla 81,48%. Tämä on KOOVEEN 15. esiintyminen kotona, aiemmista kotipeleistä on tullut 9 voittoa.

 

Tähän otteluun KOOVEE on saanut lainaksi maalivahti Ville Niemisen, mikä tiputtaa Niilo Koskisen pois kokoonpanosta. Niklas Kumpu oli pois KOOVEEN kokoonpanosta kaksi peliä pelattuaan neljässä LeKin pelissä, tässä pelissä Kumpu nähdään jälleen KOOVEEN takalinjoilla. Pois kokoonpanosta jää Risto Lindfors. Hyökkääjistä mukaan kokoonpanoon on saatu Mikko Sulonen ja Waltteri Selimgerei sekä A-junioreista mukaan nostettu Santtu Salminen. 18-vuotias Salminen on tehnyt A-junioreissa tehot 6+13, ollen joukkueen sisäisen pistepörssin viides. Kokoonpanosta pois jäävät Jaakko Kerisalmi ja Antti Ryhänen.

 

 

Kokoonpano

31 Ville Nieminen                                    AM

35 Niklas Nalli

 

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko                                       A

24 Joni Mäkelä

29 Jouni Aalto                                          A

 

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

11 Niko Petro

13 Janne Anttila

14 Santtu Salminen

17 Antti Törmänen

18 Niko Valkonen

20 Sami Kaislehto

25 Mikko Sulonen                                    C

27 Waltteri Selimgerei

28 Teemu Toriseva

32 Mikko Korkiakoski

33 Valtteri Peltonen