Ennakko: KOOVEE saa vieraaksi HCIK:n

KOOVEE kohtaa tänään kello 17:00 kotiottelussa HCIK:n Kaarinasta. KOOVEE pelasi viime viikonloppuna kaksi runkosarja ottelua, ensimmäinen päättyi Nokialla jännittävien vaiheiden kautta KOOVEEN jatkoaikavoittoon Pyrystä ja toinen kotona niukkaan yhden maalin tappioon Huntersille. HCIK sen sijaan pelasi viimeksi eilen, kärsien 3-8 tappion S-Kiekolle, miten tämä vaikuttaa tänään kaarinalaisten otteisiin, se jää nähtäväksi.

 

KOOVEE on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 14. kerättyään 2 pistettä nokialaisilta, kun taas yhden ottelun enemmän pelannut HCIK löytyy sijalta 11, 3 pisteen turvin.

 

KOOVEEN kokoonpano koki joitakin muutoksia tähän otteluun. Juho Saarinen palaa kokoonpanoon pienen loukkaantumisen jälkeen ja Tomi Iso-Mustajärvi on nyt pelikieltonsa kärsinyt. Sen sijaan kokoonpanosta pois jäävät kolmen ottelun mittaista pelikieltoa kärsivä Mikko Sulonen, jonka lisäksi Tero Pykäläinen, Kare Foudila ja Pasi Tuominen ovat tänään sivussa. Näitä korvaamaan on saatu uusi vahvistus LeKistä, Sami Kaislehto sekä kakkosjoukkueesta mukaan nostettu Joonas Lintulaakso.

Liput otteluun: Aikuiset 10€, Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi, erityisryhmät 5€. Kausikortti 100€

 

Valmentaja Mikko Mannisen kommentit viime viikonlopun jäljiltä:

Mikä mielestäsi oli viime viikonlopun tärkeintä antia?

– No kyllä me saatiin paljon dataa pelaajista ja siitä millä tavalla näitä pelejä voitetaan ja hävitään. Meidän pitää jokaiseen peliin löytää ne kaikki voimavarat mitä meillä on. Sarja on pitkä ja vasta alussa ja meidän pelaaminen kehittyy aivan varmasti vielä.

 

Viikonlopun pelit olivat varsin rikkonaisia, miten kuvailisit joukkueen erikoistilannepelaamista?

– Alivoima oli hyvää mutta ne vie niin paljon energiaa kaikesta muusta pelaamisesta ja kuormittaa tiettyjä pelaajia. Ylivoimassa on hyviä aihioita mutta se vaatii ratkaisuhalua ja yksinkertaisuutta.

 

Miksi ihmisten kannattaa tulla katsomaan tulevan sunnuntain ottelua?

– No edelleen me halutaan olla aktiivinen ja yritteliäs joukkue. Me tehtiin kovaa duunia tämä viikko ja ollaan tänään kurinalaisempi ja pelillisesti hiukan parempia.

 

 

KOOVEE lähtee tämän päivän otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

 

30 Niilo Koskinen              AM

35 Niklas Nalli

 

2 Jere Marjamäki

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

24 Joni Mäkelä

29 Jouni Aalto

 

5 Ismo Nikkinen

7 Jimi Palanto

9 Teemu Koskinen

11 Sami Kaislehto

12 Tomi Iso-Mustajärvi

17 Antti Törmänen

21 Valtteri Järviluoma

22 Jonne Riekko

27 Waltteri Selimgerei

28 Teemu Toriseva

32 Mikko Korkiakoski

33 Joonas Lintulaakso

34 Henri Lintulaakso