Ennakko: KOOVEE saa vieraakseen AIK:n

janne-anttila

KOOVEE kohtaa tänään Haka2-hallissa AIK:n kello 16:00 alkaen. Kyseessä on varmasti kovatasoinen ottelu, edellisen kohtaamisen KOOVEE hävisi tylysti maalein 6-0 ja sisuuntuneella joukkueella on valtava halu tasoittaa puntit. KOOVEE on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan viisi, tosin yhden voittolaukauskilpailussa. Pisteitä näistä otteluista on kertynyt 14. AIK taas on voittanut neljä viimeisestä kuudesta pelistään ja kerännyt niistä 13 pistettä.

 

Viime viikosta KOOVEE on tippunut yhden sijan paikalle 7, kun taas AIK säilyttää asemansa kahta sijaa ylempänä paikalla 5. KOOVEELLA on nyt 30 pistettä pelatuista 17 ottelusta. AIK on pelannut yhden ottelun enemmän ja sillä on koossa 36 pistettä.

 

KOOVEEN ylivoimaprosentti on sitkeästi yli 40%, kun taas AIK:n prosentti on 16,7%. Kauden aikana KOOVEE on tehnyt 26 ylivoimamaalia, kun AIK on onnistunut hyödyntämään ylivoimansa vain 12 kertaa. Kuitenkin alivoimalla AIK on päästänyt vain 7 maalia, mikä on sarjan toiseksi vähiten. KOOVEE taas on päästänyt 19 alivoimamaalia ja sijoittuu aikalailla keskikastiin.

 

Lipun hinnat:

Aikuiset 10€

Erityisryhmät: 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

 

Viime sunnuntaihin verrattuna kokoonpano on taas kokenut isoja muutoksia, kun pois jäävät Teemu Toriseva sekä eilen LeKiä edustaneet Niklas Kumpu, joka teki eilen tehot 0+1, Mikko Saikkonen 1+0, Sami Kaislehto ja Jaakko Kerisalmi.

Kokoonpanoon palaavat Risto Lindfors, Kare Foudila ja Joonas Lintulaakso. Uutena pelaajana KOOVEEN riveissä nähdään viime kaudellakin lainassa käynyt Jesse Pelamo. Tällä kaudella Pelamo on edustanut LeKiä ja tehnyt 18 ottelussaan 1+3. Pelamo on Tapparan kasvatti ja edustanut LeKin lisäksi KeuPa HT:ta.

 

Jimi Palanto on hurjassa kahdeksan ottelun pisteputkessa, näissä otteluissa pisteitä on syntynyt 11+8. Myös Janne Anttila on ollut hyvässä vedossa ja kuudessa edellisessä ottelussa hän on iskenyt tehot 3+7. Puolustajien puolella Jouni Aalto on kauden aikana tehnyt tehot 3+12 ja johtaa KOOVEEN pakkien sisäistä pistepörssiä. Petteri Friman sen sijaan on ollut sitkeästi mukana kokoonpanossa, mutta seuraava piste odottaa sopivaa hetkeä.

 

 

Kokoonpano:

30 Niilo Koskinen AM

35 Niklas Nalli

 

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko

24 Joni Mäkelä

26 Risto Lindfors

29 Jouni Aalto

 

5 Ismo Nikkinen

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

13 Janne Anttila

14 Kare Foudila

17 Antti Törmänen

18 Jesse Pelamo

20 Niko Petro

21 Valtteri Järviluoma

25 Mikko Sulonen

32 Mikko Korkiakoski

33 Joonas Lintulaakso