Ennakko: KOOVEE pääsee lähtemään 3. puolivälierään rennosti eilisen voiton myötä

JHT – KOOVEE (voitot 1-1)

KOOVEE matkustaa tänään Kalajoelle kolmanteen puolivälieräotteluun, joka alkaa kello 16:00. Otteluvoitot ovat eilisen jälkeen kutkuttavasti tasan 1-1 ja sarjan kaksi aiempaa ottelua ovat olleet todella tasaisia vääntöjä. Ensimmäisen JHT voitti kotonaan 4-2 ja eilen KOOVEE puolestaan oli Tampereella parempi 3-2. KOOVEE sai eiliseen otteluun hyvän startin ja lukuun ottamatta toisen erän suvantovaihetta, joukkue pelasi todella hyvän ottelun.

 

JHT on siis tähän mennessä tehnyt sarjan aikana kuusi maalia. Joukkueen paras pistemies on pudotuspeleissä ollut Jesper Ahlgren tehoin 1+2. Hänen lisäkseen maalinteossa ovat onnistuneet Niklas Westerlund, Iiro Ojala, Henri Mustonen, Teemu Siironen ja Jere Espo. Joukkue ei ole toistaiseksi tehnyt tässä sarjassa yhtäkään maalia ylivoimalla, mitä se on päässyt pyörittämään seitsemän 2 minuutin rangaistuksen ajan. Maalivahti Wille Mattila on pelannut molemmat joukkueen ottelut ja hänen torjuntaprosenttinsa on 92,75%. Kaikkiaan hän on ehtinyt kiekon tielle 64 kertaa.

 

KOOVEE puolestaan on onnistunut maalinteossa viisi kertaa, kaksi maalia on merkitty Jouni Aallolle, jonka lisäksi Niko Petro, Henri Tokee ja Antti Törmänen ovat kaikki onnistuneet kertaalleen. KOOVEE teki eilisessä pelissä kaksi ylivoimamaalia, varsin hyvällä onnistumisprosentilla, kun ottaa huomioon, että JHT istui vain neljä kahden minuutin rangaistusta ottelussa. KOOVEEN maalilla jatkaa tänäänkin Niklas Nalli, joka on pelannut myös kaksi edellistä ottelua varsin hyvällä torjuntaprosentilla 92,11%, torjuntoja hänelle on kertynyt 70 kappaletta.

 

KOOVEE jatkaa tänään samalla kokoonpanolla kuin eilen. Eilinen ottelu tarjosi hyviä onnistumisia erityisesti puolustuspäässä. Pakkipari Niko Kuivaniemi ja Jonne Riekko pelasivat hyvän ottelun. Henri Tokee löysi selvästi oman paikkansa Mikko Korkiakosken ja Waltteri Selimgerein ketjusta ja ykkösketjuun nostettu Santtu Salminen pelasi mainion ottelun Jimi Palannon ja Niko Petron kanssa. Niklas Nalli on ottanut muutamia uskomattomia pelastuksia ja antanut selvästi joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Antti Törmänen iski tärkeän maalin Janne Anttilan esityöstä, myös tämä kokenut ketju alkaa selvästi löytää huikean vireen kevättä kohti. Kaiken kaikkiaan koko joukkue on pelannut todella hyvän sarjan tähän asti ja osoittanut, että taistelee tosissaan tämän sarjan voitosta.

 

 

Kokoonpano:

30 Niilo Koskinen

35 Niklas Nalli                                         AM

 

2 Niko Kuivaniemi

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko                                       A

24 Joni Mäkelä

29 Jouni Aalto                                          A

 

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

9 Juho Painilainen

11 Niko Petro

13 Janne Anttila

14 Santtu Salminen

17 Antti Törmänen

18 Niko Valkonen

25 Mikko Sulonen                                    C

27 Waltteri Selimgerei

28 Teemu Toriseva

32 Mikko Korkiakoski

34 Henri Tokee