Ennakko: KOOVEE matkustaa tänään Poriin

janne-anttila

KOOVEE kohtaa tänään toistamiseen KHT:n tällä kertaa Porin Isomäessä kello 16:00 alkaen. Edellinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Tampereella KOOVEEN 5-3 voittoon, kun taas ensimmäisessä kohtaamisessa Porissa ratkaisua haettiin voittolaukauskilpailun jälkeen ja silloinkin KOOVEE oli parempi tuolloin maalein 4-5. KHT:n tappioputki on venynyt jo kahdeksan ottelun mittaiseksi, kun taas KOOVEE jahtaa tänään viidettä peräkkäistä voittoaan.

 

Edellisen ottelun onnistuminen nosti KOOVEEN jo sarjataulukon sijalle 6 eikä viidentenä oleva Pyrykään ole enää kun pisteen päässä. KOOVEE on pelannut 22 ottelua, joista pisteitä on kertynyt 42. KHT on edelleen sarjataulukon viimeisenä, kun 24 ottelua on tuonut vain 14 pistettä.

 

KOOVEEN totutun vahva ylivoima oli keskiviikkona tavallista heikompaa ja kuuden edellisen ottelun ylivoimaprosentti putosi hiukan ollen kuitenkin edelleen 43%. Alivoimaprosentti sen sijaan nousi yhden hoidetun jäähyn myötä 77%. KHT:n ylivoima sen sijaan ei kovin hyvin kestä vertailua KOOVEESEEN, sillä sen ylivoima on edellisissä kuudessa ottelussa toiminut vain 19% varmuudella. Joukkueen alivoima on hiukan KOOVEETA parempi prosentin ollessa 79%.

 

Tänään kokoonpanoon palaa puolustaja Markus Haapanen LeKistä, joka on edellisen KOOVEE pelinsä jälkeen pelannut kaksi ottelua LeKin mukana tehoilla 0+1. Kokoonpanosta jäävät pois Jouni Aalto, Teemu Koskinen ja Mikko Sulonen sekä eilen LeKiä edustaneet Jaakko Kerisalmi ja Valtteri Järviluoma. Näitä muutoksia paikkaamaan tulevat hyökkääjät Mikko Lindbom ja Kare Foudila.

 

Lassi Yrjölä on nyt pelannut kaksi ottelua KOOVEEN paidassa ja voittanut molemmat, hänen torjuntaprosenttinsa on tällä hetkellä 88,68%. Jimi Palanto teki edellisessä ottelussa kaksi maalia, myös Janne Anttila onnistui kertaalleen maalinteossa. Niklas Kumpu palasi muutaman ottelun tauon jälkeen pisteille merkkautettuaan yhden syötön.

 

Kokoonpano:

30 Niilo Koskinen

31 Lassi Yrjölä                                         AM

 

 

2 Markus Haapanen

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

24 Joni Mäkelä

 

 

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

11 Niko Petro

13 Janne Anttila

14 Kare Foudila

16 Mikko Lindbom

17 Antti Törmänen

18 Niko Valkonen

20 Sami Kaislehto

22 Jonne Riekko

28 Teemu Toriseva

32 Mikko Korkiakoski