Ennakko: KOOVEE matkaa Jyväskylään D-Kiekon vieraaksi

KOOVEE kohtaa tänään kello 12:30 alkavassa ottelussa D-Kiekon Jyväskylässä. KOOVEEN edellinen ottelu päättyi tärkeään kolmen pisteen kotivoittoon Imatran Ketterästä, muutenkin KOOVEEN kausi on alkanut nousujohteisesti eikä se ole toistaiseksi hävinnyt kuin yhden ottelun. D-Kiekon edellinen ottelu päättyi torstaina 4-3 vierastappioon paikallisvastustaja Riemulle. KOOVEE kohtasi D-Kiekon harjoitusottelussa kotonaan ja voitti tuolloin maalein 8-2.

 

Ainoastaan neljä peliä tähän mennessä pelannut KOOVEE on sarjataulukossa sijalla 8. kerättyään 8 pistettä kun taas kaksi ottelua enemmän pelannut D-Kiekko löytyy vasta sijalta 13. pistesaldolla 6.

 

Tähän otteluun kokoonpano kokee aika paljon muutoksia viikontakaiseen. Kokoonpanosta jäävät pois LeKin mukana olevat Sami Kaislehto, Tomi Iso-Mustajärvi ja Valtteri Järviluoma, sekä Teemu Toriseva ja Ismo Nikkinen. Näitä paikkaamaan on saatu kokeneet Teemu Koskinen ja Pasi Tuominen, loukkaantumisesta toipunut Mikko Lindbom sekä kakkosjoukkueen mukana viikko sitten pelanneet Henri ja Joonas Lintulaakso.

 

KOOVEE lähtee otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

30 Niilo Koskinen

35 Niklas Nalli                    AM

 

2 Jere Marjamäki

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

9 Teemu Koskinen

13 Janne Anttila

16 Mikko Lindbom

17 Antti Törmänen

18 Pasi Tuominen

19 Petteri Friman

20 Jouni Aalto

22 Jonne Riekko                 C

24 Joni Mäkelä

27 Waltteri Selimgerei

32 Mikko Korkiakoski

33 Joonas Lintulaakso

34 Henri Lintulaakso