Ennakko: KOOVEE lähtee vahvalla nipulla Kiekkokoplaa vastaan

14372124_1180678958659566_7544187974843569139_o.jpg

KOOVEE kohtaa tänään kotona Haka2-hallissa Joensuun Kiekkokoplan kello 17:00. KOOVEE on saanut tähän otteluun peräti seitsemän pelaajaa lainaan LeKistä. Muutenkin KOOVEELLA on sujunut varsin mainiosti, kuudesta edellisestä ottelustaan se on voittanut neljä varsinaisella peliajalla ja yhden voittolaukauskilpailussa keräten 14 pistettä. Kiekkokoplaa ei kuitenkaan pidä aliarvioida, sillä se voitti eilen Pyryn Nokialla maalein 4-7. Vaikkakin kuudesta edellisestä ottelustaan Kiekkokopla on hävinnyt muut viisi.

 

Kiekkokopla on sitkeästi jumiutunut sarjan jumbosijalle, tosin se on vain pisteen päässä toiseksi alimmaisesta KHT:sta ja pelannut kaksi ottelua vähemmän. Pisteitä Kiekkokopla on kerännyt 13 pelaamistaan 20 ottelusta. KOOVEE puolestaan on sitkeästi sarjataulukon 7., kun se on pelannut 19 ottelua, joista saalistanut 33 pistettä.

 

KOOVEEN ongelmana on alkukauden ollut heikohko alivoima, mikä kuitenkin on tuoreeltaan lähtenyt lievään nousuun, kuuden edellisen ottelun alivoimaprosentti on 75%. Ylivoima on toiminut kauden mittaan kohtuullisen hyvin ja edellisissä otteluissa se on toiminut säännöllisesti noin 40% tehokkuudella. Kiekkokopla on kuitenkin varsin kohtuullinen alivoimajoukkue, se tappaa jäähyt 77,4% todennäköisyydellä, mutta vastaavasti sen ylivoimaprosentti on vaatimaton 15,8%.

 

Lipun hinnat:

Aikuiset 10€

Erityisryhmät: 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

 

Tänään maalilla aloittaa poikkeuksellisesti Niklas Nalli, joka on tähän mennessä ollut maalilla vasta kolmessa ottelussa torjuntaprosentilla 87,38%. Kokoonpanoon palaa Mikko Saikkonen, joka kävi keskiviikkona LeKin mukana Heinolassa. Sen lisäksi vahvuuteen palaa Teemu Koskinen viiden ottelun tauon jälkeen. Uutena pelaajana kokoonpanossa nähdään D-Kiekosta loppuviikolla KOOVEESEEN siirtynyt Niko Valkonen. Valkonen ehti pelata Jyväskylässä tällä kaudella 16 peliä, joissa syntyivät tehot 4+2. Sen sijaan kokoonpanosta jäävät pois Tero Pykäläinen ja Mikko Lindbom.

 

Tällä hetkellä Janne Anttila on neljän pelin pisteputkessa, tehoja on syntynyt 3+4. Jimi Palannon yhdeksän pelin pisteputki sen sijaan katkesi keskiviikkona, kun hän lensi ennen aikojaan suihkuun. Edellisen ottelun ratkaisijaksi nousi illasta toiseen sitkeästi töitä tekevä Mikko Korkiakoski, jolle maali oli kauden neljäs. Markus Haapanen teki edellisessä ottelussa ensimmäisen maalinsa KOOVEESSA tällä kaudella. Sami Kaislehto on ollut joukkueelle todellinen vahvistus, pelaamissaan kolmessa ottelussa hän on iskenyt tehot 5+4 ja pelannut todella hyvin yhteen Palannon ja Kerisalmen kanssa.

 

Kokoonpano:

30 Niilo Koskinen

35 Niklas Nalli                                         AM

 

2 Markus Haapanen

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

23 Mikko Saikkonen

24 Joni Mäkelä

29 Jouni Aalto                                          A

 

5 Ismo Nikkinen

7 Jimi Palanto

9 Teemu Koskinen

11 Sami Kaislehto

13 Janne Anttila

15 Jaakko Kerisalmi

17 Antti Törmänen

18 Niko Valkonen

21 Valtteri Järviluoma

22 Jonne Riekko                                       A

25 Mikko Sulonen                                    C

32 Mikko Korkiakoski