Ennakko: KOOVEE lähtee hakemaan revanssia KJT:sta kotiottelussa

petteri-friman

KOOVEE kohtaa tänään kotona Haka2-hallissa KJT:n kello 19:00 alkaen. Kun katsotaan kummankin joukkueen kuutta edellistä ottelua, on KOOVEE voittanut omistaan neljä varsinaisella peliajalla ja yhden voittolaukauskilpailun jälkeen, vain yksi kuudesta on päättynyt ilman pisteitä. Sen sijaan KJT:n viimeisistä kuudesta ottelusta vain kaksi on päättynyt kolmen pisteen arvoiseen voittoon, loput neljä se on hävinnyt varsinaisella peliajalla.

 

Näissä kuudessa ottelussa KOOVEE on takonut kaikkiaan 10 ylivoimamaalia varsin vahvalla ylivoimaprosentilla 43,5%. Vastustaja ei tässäkään pääse tamperelaisten lukemiin, kun sen vastaava luku on 12%. Tämä ei tietenkään kerro koko totuutta tulevasta ottelusta, sillä edellisen keskinäisen kohtaamisen KJT voitti kotonaan 3-1.

 

KOOVEE on sarjataulukossa sitkeästi paikalla 9, kuitenkin vain 10 pisteen päässä sarjakärjestä. Pisteitä KOOVEELLE on kertynyt 24 pelatuissa 15 ottelussa, mikä tarkoittaa keskimäärin 1,6 pistettä per ottelu. KJT on sarjataulukossa sijalla 14, pisteitä sille on kertynyt vain 15 vaikka se on pelannut jo yhden ottelun KOOVEETA enemmän.

 

Lipun hinnat:

Aikuiset 10€

Erityisryhmät: 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

 

KOOVEEN kokoonpano on taas jonkin verran elänyt Kaarinassa pelatun ottelun jälkeen. Kokoonpanoon palaavat Sami Kaislehto ja Ismo Nikkinen. Joukkueen kapteeni Mikko Sulonen on myös pelikelpoinen tässä ottelussa ja mukana kokoonpanossa. Tähän otteluun KOOVEE on saanut lainaan maalivahti Ville Niemisen ensimmäistä kertaa tällä kaudella, joten Niklas Nalli ei ole tänään mukana kokoonpanossa. Nieminen ei ole toistaiseksi torjunut LeKissä yhtäkään ottelua, mutta ollut penkillä seitsemässä ottelussa. Viime kaudella LeKissä hänen torjuntaprosenttinsa oli 92,0% ja ollessaan lainassa KOOVEESSA 91,1%. Tämän lisäksi pois jäävät Tero Pykäläinen, Risto Lindfors, Joonas Lintulaakso sekä Teemu Toriseva.

 

Joukkueen kokeneeseen osastoon kuuluva puolustaja Petteri Friman on tällä kaudella pelannut 14 ottelua ja merkkauttanut yhden syöttöpisteen. Frimanin vahvuudet sijoittuvatkin enemmän puolustuspäähän. Pisteiden valossa viime kausi oli yksi hänen parhaistaan, Pyryssä pelatuissa 34 ottelussa syntyivät tehot 5+8. Tätä ennen Friman on edustanut useamman kauden LeKiä ja käynyt säännöllisesti lainassa KOOVEEN riveissä.

 

 

KOOVEEN tämän päivän kokoonpano:

30 Niilo Koskinen

31 Ville Nieminen              AM

 

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko              A

23 Mikko Saikkonen

24 Joni Mäkelä

29 Jouni Aalto                 A

 

5 Ismo Nikkinen

7 Jimi Palanto

12 Sami Kaislehto

13 Janne Anttila

15 Jaakko Kerisalmi

17 Antti Törmänen

20 Niko Petro

21 Valtteri Järviluoma

25 Mikko Sulonen                C

27 Waltteri Selimgerei

32 Mikko Korkiakoski