Ennakko: KOOVEE kohtaa VG-62:n keskiviikkoillan ottelussa

waltteri-selimgerei

KOOVEE pelaa myös tänään kotiottelun, vieraaksi sille saapuu naantalilainen VG-62. Ottelu pelataan pitkästä aikaa KOOVEEN omassa kotihallissa Haka2:ssa kello 19:00 alkaen. KOOVEE sai viikonloppuna katkaistua viiden ottelun tappioputken ja joukkue keräsi kuusi pistettä, ensin lauantaina Kotkassa Titaaneilta ja sitten sunnuntaina kotona Riemulta. VG-62 on myös päässyt voittojen makuun vaikean alkukauden jälkeen, edellisessä ottelussa kaatui Hunters 5-1 lukemin.

 

Tällä hetkellä KOOVEE on kerännyt 16 pistettä pelaamissaan 11 ottelussa, nämä pisteet oikeuttavat sarjasijoitukseen 10. VG-62 on vain yhtä sijaa alempana, he ovat pelanneet yhden ottelun KOOVEETA enemmän ja pisteitä on kertynyt niin ikään 16. VG-62:n kokoonpanosta kannattaa erityisesti tarkkailla 36# Joni Seinelää, hän johtaa tällä hetkellä Suomi-sarjan pistepörssiä tehoin 11+10.

 

Lipun hinnat:

Aikuiset 10€

Erityisryhmät: 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

 

KOOVEEN kokoonpano on kokenut pieniä muutoksia lauantain jälkeen. Kokoonpanoon palaavat Juho Saarinen ja Mikko Lindbom. Sen sijaan pois kokoonpanosta jäävät Risto Lindfors sekä LeKin mukana harjoittelevat Jere Marjamäki ja Niklas Kumpu. Viime hetkellä myös Antti Törmänen jäi pois kokoonpanosta.

 

Waltteri Selimgerei johtaa tällä hetkellä KOOVEEN sisäistä pistepörssiä, hän on kunnostautunut erityisesti hyvillä syötöillään, joita on yhden maalin lisäksi kertynyt 12. Waltteri pelasi jo viime kaudella KOOVEEN edustusjoukkueessa, otteluita kertyi 29, joissa tehopisteitä syntyi 5+6. Tämän lisäksi hän edusti myös KOOVEEN A-junioreita kolmessa ottelussa, joista kertyi kolme syöttöpistettä.

 

Kokoonpano:

30 Niilo Koskinen              AM

35 Niklas Nalli

 

4 Juho Saarinen

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

9 Teemu Koskinen

13 Janne Anttila

14 Kare Foudila

16 Mikko Lindbom

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko                 A

24 Joni Mäkelä

25 Mikko Sulonen              C

27 Waltteri Selimgerei

28 Teemu Toriseva

29 Jouni Aalto                    A

32 Mikko Korkiakoski

33 Joonas Lintulaakso

34 Henri Lintulaakso