Ennakko: KOOVEE kohtaa tänään kotonaan Liikunnan Riemun

joni-makela

Tänään KOOVEE saa vieraita Jyväskylästä, kun vastaan asettuu Liikunnan Riemu kello 17:00 alkaen. KOOVEE sai eilen poikki viiden ottelun tappioputken Titaanien kustannuksella voitettuaan ottelun Kotkassa 4-5. Myös edellinen kotiottelu oli voitokas, silloin joukkue taisteli komean voiton Imatran Ketterästä (joka ei siinä vaiheessa ollut hävinnyt vielä yhtäkään ottelua ja tähän mennessä tappioita on kertynyt vain kaksi) huolimatta siitä, ettei joukkueen päävalmentaja Jyrki Rantala ollut ottelussa paikalla. Jokainen joukkueen pelaajista otti isoa roolia, kyseisessä ottelussa. Tätä upeaa menoa on luvassa varmasti myös tänään, joten tätä peliä ei missään nimessä kannata jättää väliin.

 

Riemu puolestaan pelasi eilen Alavuudella ja voitti S-Kiekon jatkoajalla 2-3. Muuten Riemun kausi on tähän mennessä sujunut vähän turhankin hyvin KOOVEEN kannalta, sarjataulukosta tämän päivän vastustaja löytyy sijalta 4. Riemu on pelannut 11 ottelua, joista on kertynyt 20 pistettä. KOOVEEN tilanne parani eilisen voiton jälkeen hiukan, joukkue on sarjataulukossa sijalla 11. ja 10 pelatun ottelun jälkeen pisteitä on 13.

 

Lipun hinnat:

Aikuiset 10€

Erityisryhmät: 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

 

Eiliseen verrattuna tämän päivän kokoonpanossa on tapahtunut vain yksi muutos kun Antti Ryhäsen korvaa tämän kaima Antti Törmänen.

 

Puolustaja Joni Mäkelä on tällä kaudella pelannut kaikki joukkueen 10 ottelua, joissa on tähän mennessä syntynyt tehot 3+2. Viime kaudella Mäkelä edusti LeKiä, mutta siellä pelatuissa 23 ottelussa ei syntynyt tehopisteitä ja hän oli lainassa KOOVEELLA kaikkiaan 19 ottelussa, joissa merkkautti tehot 3+7.

 

 

KOOVEE pelaa tänään seuraavalla kokoonpanolla:

30 Niilo Koskinen              AM

35 Niklas Nalli

 

Kenttäpelaajat:

2 Jere Marjamäki

3 Niklas Kumpu

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

9 Teemu Koskinen

13 Janne Anttila

14 Kare Foudila

17 Antti Törmänen

19 Petteri Friman

20 Jouni Aalto                    A

22 Jonne Riekko                 A

24 Joni Mäkelä

25 Mikko Sulonen

26 Risto Lindfors

27 Waltteri Selimgerei

28 Teemu Toriseva

32 Mikko Korkiakoski

33 Joonas Lintulaakso

34 Henri Lintulaakso