Ennakko: KOOVEE kohtaa Riemun Jyväskylässä

niilo-koskinen

KOOVEE kohtaa tänään Riemun Jyväskylän Synergia Areenalla kello 19:00. KOOVEE hallitsi edellistä keskinäistä ottelua miten halusi, mutta ottelun loppu meni jännittäväksi ja tuloksena oli 5-4 voitto KOOVEELLE.

 

Kuudesta edellisestä ottelustaan KOOVEE on voittanut neljä, kolme varsinaisella peliajalla ja yhden voittolaukauskilpailun jälkeen, pisteitä näistä otteluista on kertynyt 11. Riemu sen sijaan pelasi edellisen ottelunsa sunnuntaina Kalajoella häviten JHT:lle 5-2. Kuudesta edellisestä ottelustaan Riemu on kerännyt 8 pistettä voitettuaan kaksi ottelua varsinaisella peliajalla ja yhden jatkoajalla.

 
Edellisen ottelun tappiosta huolimatta KOOVEE löytyy sarjataulukosta sijalta 7. Pisteitä on kertynyt 30 pelatuissa 18 ottelussa. Riemu on keikkunut jonkin aikaa ylemmän pudotuspeliviivan tuntumassa ja tällä hetkellä joukkue löytyy yhden sijan KOOVEEN alapuolelta paikalta 8. Tällä hetkellä KOOVEEN ylivoimaprosentti on tullut vähän alaspäin huippulukemista, ollen kuitenkin edelleen 39%. Riemun ylivoima sen sijaan on toiminut vain 13% tehokkuudella.

Jimi Palannon pisteputkelle ei näy loppua, edellisessä ottelussa tehdyn maalisyötön myötä pisteputki on venynyt jo yhdeksän ottelun mittaiseksi tehoilla 11+9. Puolustajien puolella Jouni Aalto tekee hyvää työtä myös pisteiden osalta, viiden ottelun putkessa hän on merkkauttanut tehot 2+8. Petteri Friman pääsi tehoille edellisessä ottelussa merkkautettuaan yhden syöttöpisteen. Niilo Koskisen torjuntaprosentti on 89,07% hänen pelattuaan 15 ottelua. Tähän otteluun KOOVEE on taas saanut useamman LeKin pelaajan, kun kokoonpanoon palaavat Sami Kaislehto, Jaakko Kerisalmi, Niklas Kumpu ja Markus Haapanen. Tämä ottelu on Haapaselle vasta toinen KOOVEE-paidassa tällä kaudella, LeKissä otteluita on kertynyt 14, joissa tehot 0+2.
 
KOOVEE lähtee tähän otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

30 Niilo Koskinen          AM

35 Niklas Nalli

.

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

18 Markus Haapanen

19 Petteri Friman

24 Joni Mäkelä

29 Jouni Aalto                 A

.

5 Ismo Nikkinen

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

11 Sami Kaislehto

13 Janne Anttila

15 Jaakko Kerisalmi

16 Mikko Lindbom

17 Antti Törmänen

21 Valtteri Järviluoma

22 Jonne Riekko               A

25 Mikko Sulonen            C

32 Mikko Korkiakoski