Ennakko: KOOVEE kohtaa kotipelissä S-Kiekon

jaakko-kerisalmi

(Kuva kaudelta 2015-16)

Tänään KOOVEE pelaa kotiottelu S-Kiekkoa vastaan kello 18:00 alkaen Haka2-hallissa. KOOVEE on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan neljä ja kerännyt kaikkiaan 14 pistettä. Sen sijaan S-Kiekko on voittanut vain kaksi peliä kuudesta edellisestään ja pisteitä on kertynyt vain 8. Kuitenkin KOOVEE hävisi joukkueiden edellisen kohtaamisen Seinäjoella hyvän pelin jälkeen kirvelevästi jatkoajalla 4-3.

 

KOOVEEN ylivoimaprosentti parani entisestään edellisessä ottelussa syntyneiden neljän ylivoimaosuman myötä, tällä hetkellä prosentti on 46,4%. Kun taas vastustaja S-Kiekon prosentti on vain noin puolet siitä, 24,2%.

 

Keskiviikon voitto nosti KOOVEEN sarjataulukossa jo sijalle 6, sijoitus parani peräti kolme sijaa. Pisteitä KOOVEELLA on 27 pelatuista 16 ottelusta. S-Kiekko löytyy taulukosta sijalta 8 ja se on vain kahden pisteen päässä KOOVEESTA 25 pisteellä. Otteluita S-Kiekollakin on 16.

 

Edellisen KOOVEEN ottelun jälkeen Sami Kaislehto ehti pelata perjantaina LeKin mukana Peliittoja vastaan kun taas Jaakko Kerisalmi kävi eilen LeKin kanssa Heinolassa pelaamassa niin ikään Peliittoja vastaan, mutta kummallekaan ei kertynyt pisteitä otteluista.

 

Lipun hinnat:

Aikuiset 10€

Erityisryhmät: 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolin kanssa)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

 

Jatkuvasti hyviä otteita esittänyt Niilo Koskinen palaa tänään maalille yhden ottelun tauon jälkeen. Kokoonpano muuttuu harvinaisen vähän keskiviikon otteluun verrattuna, Waltteri Selimgerei jää pois kokoonpanosta, mutta vastaavasti tänään kaukalossa nähdään Tero Pykäläinen ja Teemu Toriseva.

 

Tällä hetkellä Jimi Palanto on hurjassa seitsemän ottelun pisteputkessa, yhteensä näissä peleissä on syntynyt tehot 10+7 eli noin 2,43 pistettä per ottelu. Myös Jaakko Kerisalmi on ollut pisteillä kaikissa kolmessa ottelussaan, jotka hän on pelannut loukkaantumisensa jälkeen, edellisessä ottelussa hän syötti peräti 6 maalia ja on kaikkiaan tehnyt tehot 0+8. Sami Kaislehto oli keskiviikkona pitkästä aikaa mukana ja hurjassa vireessä, hän kirjasi tehot 3+2.

 

Kokoonpano:

30 Niilo Koskinen              AM

35 Niklas Nalli

 

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

19 Petteri Friman

22 Jonne Riekko                 A

23 Mikko Saikkonen

24 Joni Mäkelä

29 Jouni Aalto                    A

 

5 Ismo Nikkinen

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

11 Sami Kaislehto

13 Janne Anttila

15 Jaakko Kerisalmi

17 Antti Törmänen

20 Niko Petro

21 Valtteri Järviluoma

25 Mikko Sulonen              C

28 Teemu Toriseva

32 Mikko Korkiakoski