Ennakko: KOOVEE kohtaa HCIK:n Kaarinassa

jonne-riekko

Tänään KOOVEE matkustaa Kaarinaan HCIK:n vieraaksi. Ottelu alkaa kello 13:30 D-Gate-Areenalla. KOOVEE voitti keskiviikkona KHT:n voittolaukauskilpailun jälkeen 4-5 Porissa, kun taas HCIK pelasi eilen Jyväskylässä häviten D-Kiekolle 7-3.

 

HCIK on päästänyt alivoimalla toiseksi eniten maaleja koko sarjassa, kun taas KOOVEE on toiseksi tehokkain ylivoimajoukkue. Tämä saattaa muodostua ottelun kannalta ratkaisevaksi.

 

Tällä hetkellä KOOVEE on sarjataulukossa sijalla 9, pisteitä on kertynyt 14 pelatussa ottelussa 21. HCIK on yhtä sijaa alempana pelattuaan yhden ottelun enemmän ja kerättyään 20 pistettä, joten senkin osalta luvassa on luultavasti varsin tasainen ottelu.

 

Keskiviikkoon verrattuna KOOVEEN kokoonpano on muuttunut seuraavasti, kokoonpanoon palaavat Antti Törmänen ja Tero Pykäläinen sekä uutena pelaajana Hämeenkyrön Hokkareista tullut isokokoinen hyökkääjä Niko Petro. Petro on ollut Hokkareissa hurjassa vireessä, pelaamissaan 9 ottelussa hän on paukuttanut tehot 8+10, II-divisioonan pistepörssissä hän on sijalla 7. Pois kokoonpanosta jäävät LeKistä lainassa olleet Ismo Nikkinen ja Juuso Rämö sekä Teemu Koskinen.

 

Tällä hetkellä joukkueen kapteenin virkaa tekevä Jonne Riekko on monipuolinen pelaaja, joka on tällä kaudella pelannut niin puolustajana kuin hyökkääjänäkin tarpeen mukaan. Myös pisteitä on kertynyt varsin mukavasti 5+6 hänen pelattuaan kaikki KOOVEEN 14 ottelua. Riekolla on menossa kahdeksas kausi KOOVEEN riveissä ja häntä voidaankin pitää yhtenä seuraikoneista. Viime kaudella hän pelasi Suomi-sarjassa 33 ottelua joissa kertyi tehot 2+20.

 

KOOVEE lähtee tähän otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

30 Niilo Koskinen                       AM

35 Niklas Nalli

 

 

3 Niklas Kumpu

4 Juho Saarinen

6 Tero Pykäläinen

7 Jimi Palanto

13 Janne Anttila

15 Jaakko Kerisalmi

17 Antti Törmänen

19 Petteri Friman

20 Niko Petro

21 Valtteri Järviluoma

22 Jonne Riekko                        C

23 Mikko Saikkonen

24 Joni Mäkelä

26 Risto Lindfors

27 Waltteri Selimgerei

28 Teemu Toriseva

29 Jouni Aalto                            A

32 Mikko Korkiakoski

33 Joonas Lintulaakso