Ennakko: KOOVEE aloittaa Suomen Cupin tänään Seinäjoella

Jääkiekon Suomen Cup palaa tämän kauden otteluohjelmaan 46 vuoden tauon jälkeen. KOOVEE saa vastaansa ensimmäisessä Suomen Cup ottelussa II-divisioonan lohko 3:ssa pelanneen Kiekko-Veljet Seinäjoelta. Joukkue oli viime kaudella runkosarjassaan kuudes ja pudotuspelien jäljiltä sarjasijoitus nousi viidenneksi.
Ottelu pelataan Seinäjoella, S-Kiekon kotihallissa kun Kiekko-Veljien oman Hurmosteltan jäätilanne ei salli pelaamista siellä. Ottelu alkaa kello 18:30.
KOOVEE pelasi viime viikonloppuna kaksi harjoitusottelua kotona, mutta hävisi kummatkin. Maalinteossa ovat tähän mennessä onnistuneet Jimi Palanto, Jonne Riekko ja Ville Lehtonen. Niklas Nalli pelasi molemmat viime viikonlopun ottelut ja jatkaa maalilla myös tänään.
Kilpa-Veljille tämä ottelu on ensimmäinen, joten joukkue tulee varmasti haastamaan KOOVEEN kovalla innostuksella.
KOOVEEN kokoonpano on kokenut pieniä muutoksia viime viikonloppuun verrattuna. Uusina mukaan liittyvät maalivahti Ossi Mäkinen sekä puolustaja Niklas Vihriälä ja kokeneemmista pelaajista mukaan hyppää edellisen pelin väliin jättänyt Jimi Palanto. Pois kokoonpanosta jäävät Juho Saarinen, Niki Raiskio, Joni Muikku, Mikko Lähdetmäki sekä Teemu Toriseva.

KOOVEE pelaa tämän illan ottelun seuraavalla kokoonpanolla:

Maalivahdit:
31 Mäkinen Ossi

35 Nalli Niklas  AM

Kenttäpelaajat:
2 Koivuniemi Jami

4 Vihriälä Niklas

5 Vuorihuhta Jere

7 Palanto Jimi

9 Saku Tuominen

12 Ryhänen Antti

14 Foudila Kare

15 Lehtonen Ville  

16 Malinen Niklas

18 Valkonen Niko

19 Jokinen Teemu

22 Riekko Jonne  

23 Niemenmaa Kalle

24 Mäkelä Joni

26 Lindfors Risto

33 Kiviniemi Ville

34 Mäenalainen Samuli