Dynamo painosti, mutta ei osunut: KOOVEE – Hermes 0-3

Tampereen KOOVEE pisti Kokkolan Hermeksen ahtaalle perjantaina Hakametsässä pelatussa Mestiksen nousukarsintapelissä. Paikalle saapuneen 877-päisen kotiyleisön harmiksi Kilpurit ei onnistunut hyvistä paikoista huolimatta tekemään yhtään maalia. Hermes sen sijaan iski jokaisessa erässä osuman ja lopputuloksena kirjattiin KOOVEE – Hermes 0-3 (0-1, 0-1, 0-1).

Paras seitsemästä -menetelmällä pelattavassa Mestiksen nousukarsinnassa voitot ovat nyt Hermes – KOOVEE 3-1, mikä tarkoittaa että Mestis-paikka on katkolla Hermekselle lauantaina Kokkolassa. Erinomaista kevättä pelaava Dynamo-vahti Tomi Risteli venyi kiekon tielle 31 kertaa.

 

KOOVEE-valmentaja Jyrki Rantala kommentoi ottelua seuraavasti:

– Tiukka ja tasainen peli. Jälleen edelliseen peliin verrattuna saatiin hieman Hermestä kiinni. Tosin Hermes pelasi tänään tiiviin pelin ja siten vaikeutti meidän pelaamista.

– Maalipaikkoja oli tänään enemmän kuin kolmeen edelliseen peliin yhteensä. Siitä pitää ottaa uskoa huomiselle.

– Monella on vielä nykyisestäkin reserviä ja varaa parantaa. Edelleen pitää nauttia tästä ja saada kaikki antamaan kaikkensa.

– Ottelun ratkaisuna oli varmaan Hermeksen tylyys tehdä oikeat ratkaisut ja maalit, kun peliä ratkaistiin.

– Meidän pitää myös alkaa pistää paikoista sisään ja uskaltaa vielä enemmän haastaa vastustajaa.

 

Valmennuksen valitsemat tähdet:

 #29 Mika Niemi
#15 Ville Lehtonen
 #9 Antti Hilden

 

Pelit jatkuvat huomenna Kokkolassa ja Mestis-paikka on katkolla Hermekselle. Minkälaisin ajatuksin kohti ottelusarjan viidettä kohtaamista?

– Huominen on helppo joukkueelle sen suhteen, että voidaan itse päättää mitä halutaan. Ruvetaanko saunailtapaikkaa etsimään vai haastamaan enemmän kuin tosissaan Hermes.

– Pikkunätti tappio ja sympatiapisteet eivät merkitse huomenna enää mitään.

 

NOUSUKARSINTA 2018

  VS.  

HERMES – KOOVEE // LA 24.3. KLO 17.00 KOKKOLA