Dynamo Mestis-karsintaan!! Pyry – KOOVEE 2-3

Hyvät naiset ja herrat, Tampereen KOOVEE pelaa noususta Mestikseen!! Asia varmistui, kun Kilpurit onnistui vääntämään upean taisteluvoiton Nokian jäähallissa torstaina. Lopputulos Pyry – KOOVEE 2-3 (1-1, 0-0, 1-2). Paras viidestä -menetelmällä pelatussa välieräsarjassa voitot menivät Pyry – KOOVEE 0-3.

Kilpa-Veljien parhaat pistemiehet Nokialla olivat Antti Hilden 1+1, Niko Petro 1+0 ja Kalle Niemenmaa 1+0. Huikeaa kevättä pelaava Dynamo-vahti Tomi Risteli oli jälleen voiton takuumies ja merkkautti ottelussa 29 torjuntaa.

 

MESTIS-KARSINTA ALKAA PE 16.3. – ENSIMMÄINEN KOTIPELI LA 17.3. HAKAMETSÄSSÄ

Voitollaan KOOVEE etenee Mestis-karsintaan, jossa vastaan asettuu legendaarinen Kokkolan Hermes. Mestis-karsinta pelataan paras seitsemästä -menetelmällä. Ottelusarja alkaa perjantaina 16.3. Kokkolassa. KOOVEE pelaa ensimmäisen Mestiksen karsintasarjan kotiottelun lauantaina 17.3. klo 17 Hakametsän isossa jäähallissa.

 

KOOVEE-valmentaja Jyrki Rantala kommentoi ottelua ja Mestis-karsintaan pääsyä seuraavasti:

– Olipahan värikäs taistelu. Ottelu, missä oli aivan kaikkea ja tarpeeksi.

– Pyry paransi kovasti kolmanteen peliin, joten oli tärkeää, että saatiin sarja tänään poikki.

– Viimeisen erän puristus ensin rinnalle ja sitten ohi – perinteiseen KOOVEE-tyyliin – varmaan osoitti, että kumpi joukkue sarjassa oli parempi. Hilu Hildenin jäätävä ratkaisu oman koiran puremana kruunasi tavallaan ottelusarjan.

– Jaksoimme koko ajan uskoa omaan tekemiseen. Iso kiitos myös lukuisille KOOVEE-kannattajille, jotka tulivat tänäänkin Nokialle meitä kannustamaan.

– Jokaisessa pelissä meidän maalivahti voitti vastustajan vastaavan. Sama kärkipelaajien osalta ja täysin puhtaasti.

– Meillä kaikki hoiti oman ruutunsa moitteetta. Löytyi taistelijoita mm. Antti Törmänen, joka tuli hampaat kitalaessa takaisin pelaamaan ottelun lopussa.

– Tämänpäiväisen ottelun voiton avaimina joukkuehenki, halu voittaa, hulluus ja aitous.

– Isossa kuvassa voiton avaimena koko sarjaan valmistautuminen. Teimme todella paljon töitä Pyryn vahvuuksien tsekkaamiseen ja niiden eliminoimiseen.

– Fyysisesti ja henkisesti prässäsimme aivan äärirajoille Pyryn parhaita pelaajia ja näemmä onnistuimme siinä jotenkin.

– Kokemus oli iso asia myös. Lisäksi meillä oli kova halu näyttää, että emme syksyllä olleet niin huonoja kuin mitä tulokset ja ns. asiantuntijat antoivat ymmärtää.

– Pyryn aika tulee vielä, mutta ei nyt. Koitetaan nauttia tästä ja vähitellen jopa alkaa ajatella Hermestäkin.

 

Valmennuksen valitsemat tähdet:

 KOKO JOUKKUE

 KOKO JOUKKUE

  KOKO JOUKKUE

 #9 Antti Hilden
#3 Niklas Kumpu
 #17 Antti Törmänen

 

KOOVEE siis jatkaa kauttaan Mestiksen karsinnoissa. Edellisen kerran KOOVEE pelasi Mestis-karsintaa keväällä 2012. Minkälaisin ajatuksin kohti ensi viikon perjantaina alkavaa Hermes-ottelusarjaa?

– Tosi tärkeä asia seuralle, että ollaan taas valokeilassa ja Mestis-karsinnoissa. Pelaajat ansaitsevat kunnian tästä saavutuksesta, he ovat työn tehneet.

– Muilta osin ei vielä mitään ihmeempiä ajatuksia tulevasta. Pitää tästä jotenkin ensin selvitä ja nollata tämä sarja. Jos emme siinä onnistu, niin meille tulee kylmää kyytiä.

 


 

KARSINTA 2018 / ENSIMMÄINEN KOTIPELI

  VS.  

KOOVEE – HERMES // LA 17.3. KLO 17.00 HAKAMETSÄ