D-Kiekko-KOOVEE 5-3

Tampereen KOOVEE joutui palaamaan tyhjin käsin Jyväskylästä sunnuntaina. ”Dynamo” sai otteluun räväkän alun, mutta kotijoukkue D-Kiekko ei siitä säikähtänyt vaan venyi voittoon saakka. Lopputulos D-Kiekko-KOOVEE 5-3 (2-2, 2-1, 1-0).

”Kilpa-Veljien” parhaat pistemiehet olivat Jaakko Kerisalmi 1+1, Kim Pettersson 0+2, Waltteri Selimgerei ja Henri Kallio 1+0. Tamperelaisten maalissa pelannut Wille Mattila torjui ottelussa 39 kertaa.

Koovee.org haastatteli päävalmentaja Samuli Simulaa ottelun jälkeen.

– Aloitettiin hyvn ja päästiin johtoon 0-2. Paikkoja oli useampaankin osumaan. Vastustaja rikkoi kuparisen yv:llä ja sai hengen päälle. Loppuun vielä harmittava maali meidän yv:n aikana.

– Toinen erä oli tasainen. Syötönkatko ja kaverille 3-2. Henri Kallio nousi hienosti kulmasta ja tasoitti pelin. Saatiin erän loppuun pitkä mylly vastaustajan päässä. Sitten meidän epäonnistuneesta syötöstä kaveri hienoisella tuurilla yksin läpi ja 4-3. Momentum vastustajalle ja erätauolle maalin takaa-ajossa.

– Kolmannessa erässä pystyttiin luomaan paikkoja, mutta tolppaa lähemmäksi ei tänään päästy. Lopullinen niitti tuli tyhjiin, kun yritettiin tasoitusta kuudella pelaajalla.

– Onnistuja tänään oli puolustaja Niklas Kumpu, joka on joutunut olemaan paljon pois armeijan takia. Lisäksi maalintekijä Henri Kallio osui jälleen.

– Oli normaalia hankalampi lähtökohta otteluun, kun kaksi vakiohyökkääjää joutui aamulla sivuun kuumeen takia. Mutta ei sen taakse voi mennä. Tappio tuli ja sillä siisti.

– Keskiviikkona syyskauden viimeinen peli Nokialla. Maanantaina jääharjoitukset ja aloitetaan sitä kautta valmistautuminen paikallisotteluun.